Светлана Гущерова, която след два месеца ще дари с дъщеричка бизнесмена Християн Гущеров, ходи на училище за бъдещи майки, издадоха я вече прегърнали своите рожби мамита от "Бг-мама".
По-миналия месец Гущерова няколко пъти била засичана в частна клиника, в която се намира и въпросното училище, пишат майки в най-голямата онлайн платформа, на която обменят опит в отглеждането на децата си.

През същото училище, разкриват още те, ходели да се обучават как да сменят пелени и как да повиват децата си синоптичките Никол Станкулова и Гери Малкоданска. Ученичка в момента била и Алекс Петканова, която също като Светлана в момента е бременна и двете ще родят приблизително по едно и също време.


Наскоро самата Гущерова разказа в свое интервю, че откакто е разбрала, че носи дете в себе си, започнала да чете книги за майчинството. "Ходя всяка седмица и много ми помага. Научавам много неща и съветвам всяка бременна да се запише на училище за майки. Има повече информация, отколкото в книгите. Доволна съм", сподели тя.