Светлана Гущерова се показа в Инстаграм без видими травми по ръцете си, след като по-рано днес плъзна слух, че е с контузен горен крайник, а за виновник за травмата бе посочен собствения й съпруг Християн. "Няма грам истина в това. Не, не съм подавала жалба срещу съпруга си.

Явно сме трън в очите на някои хора и завиждат на нашето щастие, след като периодично се появяват откровени измислици на семейството ни. Сигурно е нормално да има такива душмани, които не ни харесват и се опитват да ни приписват семейни скандали, че не се разбираме или пък че ще се развеждаме. Ще ги разочаровам..", коментира писанията Гущерова пред Пик. Тя признава още, че в семейството й продължава да цари любов и хармония и със съпруга й дори вече имат планове за трето дете.

Единствената причина да изчакват е гинекологът на моделката - д-р Дяволов, който й е забранил да забременява за трети път преди да изтече една година от второто й раждане, което бе през ноември миналата година. "Много пъти съм казвала, че освен прекрасен съпруг, Хриси е и пресрасен баща. Всеки ден отделя време на малките, играят, разхождат се. Често се включва в къпането им.

Храни бебето дори и с лекота сменя памперсите му. С дъщеря ни имат силна връзка, а следобедите обичат да спят заедно", повдига завесата на семейните отношения Светлана. Моделката признава още, че е фенка на сериала "Братя" и нощно време, след като приспи децата си, а съпругът й заспи, си наваксва пропуснатите серии.