Враждата си е вражда, но бизнесът е пари. Явно от тази максима се води Николета Лозанова, която в последно време стопли отношнията си с две бивши плеймейтки - Моника Валериева и настоящата г-жа Гущерова - Светлана. В миналото най-известната "Мис Плеймейт" имаше търкания и с двете, но с днешна дата разногласията явно са загърбени в името на общото благо.


В последно време в социалните мрежи Николета демонстрира топло отношение към Валериева, след като години наред се обстрелваха с обиди. Най-вероятно двете са преглътнали скандалите заради общата им дружка Андреа. В същото време Светлана Гущерова пък изглежда е била вербувана от Николета да рекламира бранда й за гащи, сутиени и бански.

Последните публикации на младата майка в социалните мрежи - от Венеция и Слънчака, са с бельото на Ни Ло. А под снимките двенките си разменят сърца и целувка, сякаш са първи приятелки. Последователите на Гущерова обаче не се интересуват толкова от банските й, отколкото от сочниите й бомби, който неотдавна тя тунингова.