Светлана Гущерова и нейният приятел Азис избраха нестандартен начин да отбележат Хелоуин. Теразбиха клишетата за Хелоуин и са безапелационни първенци сред ВИП-ове в надпреварата кой ще блесне с най-оригинална и запомняща се визия.

Докато в нощта на вси светии родните знаменитисто по трация се маскираха като вещици, зомбита, дяволи и вампири, Светлана и Азис определено изненадата всички със своя различен прочит на католическия празник.

По идея на Краля на поп фолка, Гущерова влезе в роклята на Джулия Робъртс от вечната класика "Хубава жена". Самият той нахлупи фуражка, изтупа се в черен костюм и с българската хубава жена пресъздадоха шопинг сцените в един от най-касовите холивудски ленти.

"Вдъхновени от най-романтичния филм за всички времена “Хубава жена” с участието на неповторимата Джулия Робъртс решихме за Хелоуин да ви накараме да се усмихнете и потопим в 90-те.
Най- лесно е да се нацапаме с грим, да се намажем с изкуствена кръв и да се престорим на плашещи и страшни. Не, ние не искаме това! Нашата представа за този празник е ето това: усмивки, романтика и въздишки по отминали времена.

През лятото двамата нажежиха Мрежата с горещите си кадри от Гърция, стайлинга си за които Гущерова повери на преливащия от творчески идеи Азис. И този път изпълнителят на "Мотел" е бил идейният мотор на сесията в стил "Хубава жена".