Плеймейтката Светлана Василева и бизнесменът Християн Гущеров ще вдигнат пищно сватбено тържество на 12 юли, но миналата седмица са сключили граждански брак в ритуален дом в столицата. Двамата са подписали официалните документи, за да не се занимават с такива подробности в най-щастливия ден от живота си. Това е традиционна практика - младоженците подписват предварително, облечени в дънки и тениски, а на самата сватба са с костюм и бяла рокля, насочвайки повече внимание към ритуала в църквата.


Сключването на гражданския брак е било инкогнито, като на него са присъствали единствено кумовете Милена и Николай. В ритуалната зала не са били дори роднините на младото семейство. След церемонията четиримата са отишли в столично заведение, където са отпразнували щастливото събитие.
Далеч по-пищно ще е тържеството на 12 юли, когато празникът е двоен - освен сватба ще бъде отбелязан и рожденият ден на Гущеров. В популярен столичен хотел първо ще има коктейл за добре дошли на гостите, а час по-късно ще започне и тържествената вечеря. Големите очаквания са към бялата рокля на Светлана, която по предварителна информация струва десетки хиляди левове. За подписването тя избра рокля на дизайнера Борче Ристовски, а на пръста й вече блещука халка, пише ПИК.

източник: "България днес"