Скандалната блондинка Светлана Василева разкри пред списание „Максимум“, че в момента 8 татуировки красят тялото й, но обмисля да си направи още една – с думата „Гонзовица“ на врата.

Причината е, че именно този прякор я е направил толкова известна днес.

„Ще стои много секси. Наистина той ми донесе не само позитиви, но хубавото е, че и двамата с Гонзо приехме новината за нашата връзка с ирония. Само приятелите са тези, които ме спират засега да го направя, защото все пак предпочитам хората да ме познават като Светлана, а не като „половинката на еди-кой си“, споделя Светлана.

Краля на фолка Азис също разкрива какво означават някои от рисунките по тялото му. По думите му 19-те звезди, които са около едната му гърда, символизират еднополовата любов и свободата.

„Те при всички гейове са еднакви, независимо от мястото на което са изрисувани. Много е смешно, когато някой стрейт мъжага, не знаейки значението на тези звезди, си ги татуира“, споделя фолк певецът.

Азис признава, че вече само едно име краси врата му, но все още не разкрива кое е то. Припомняме ви, че надписите изписани там бяха на Коце и Богдан.

Междувременно Азис и Светлана Василева загърбиха всякакви задръжки преди участие на певеца. Папарак на hotarena.net ги засече, докато Азис дегустира съдържанието под роклята на "Мис Плейбой". 

Изпълнителят на "Гадна порода" извади кутийка с брокат от собствената си чанта с принадлежности за концерта, а след като прокара ръка по копринената кожа на Светлана, намаза и собственото си тяло за повече блясък.

После проведоха и кратък спор чия кожа е по-гладка, но накрая, за да няма обидени, стигнаха до консенсус в полза на цикламената рокля на блондинката.