„Чувствам се като Пепеляшка - цял ден пазарувах, готвих и домакинствах, а вечерта изведнъж се превърнах в принцеса, облечена в рокля.”

Така Светлана Василева определи своето участие като домакин в „Черешката на тортата”.

И наистина - точно като Пепеляшка Светлана бе перфектна в домакинските задължения, а вечерта като с магическа пръчка се превърна в елегантна красавица, пишат от hotarena.net.

Както знаете, тази седмица гости в кулинарното предаване „Черешката на тортата” са Светлана Василева, Иван Ласкин, Никол Станкулова, Оксана Хорват-Станчева и Витомир Саръиванов. Първа готварските си умения демонстрира Мис Плейбой 2009, която заложи на традиционни български гозби.

Менюто от шопска салата, кюфтета от тиквички със синьо сирене и свински пържолки с печени картофи и пармезан накара гостите да си оближат пръстите. А „черешката на тортата” бе невероятно вкусният десерт дюля със сладко от череши по рецепта на майката на Светлана.

Красавицата се оказа непредсказуема за своите гости, тъй като никой от тях е успя да познае каква домакиня е Светлана. Докато Никол не си я представяше да обикаля пазара за зеленчуци, Василева се пазареше с продавача да смъкне от цената на краставиците. Докато гостите й си мислеха, че ще пазарува с луксозен автомобил, Светлана показа, че е земно момиче и пътува с трамвая.

И докато всички си мислеха, че носителката на титлата „Мис Плейбой” не може да готви, се оказа, че Светлана Василева е перфектната домакиня. Беше се погрижила за всичко така, че гостите да се чувстват добре.

Дори злостните нападки на Иван Ласкин към дамите на масата бяха тактично туширани от Светлана. „Останах малко засегната, че закъсня, а се заяждаше цяла вечер, но в крайна сметка си изкарахме чудесно”, признава Василева. Всички гости, с изключение на Витомир, й дадоха 10 точки за представянето, докато Саръиванов я награди със 7.

Бременна през август?

Светлана Василева разкри в „Черешката на тортата”, че известна гадателка й предсказала скорошна бременност. „През август има голяма вероятност да забременееш”, видяла ясновидката. Мис Плейбой призна, че обожава деца и ще се радва, ако предсказанието се сбъдне.