След като Мис Плейбой 2009 Светлана Василева, известна като Гонзовица покрай връзката си с Георги Иванов-Гонзо, обяви в предаването на Мартин Карбовски, че няма отношения със спортния директор на „Левски”, из светските среди плъзна слух, че тя има повече от нежни отношения с приятелката си с Нина Никита.

Двете са отбелязали в профила си във Фейсбук, че са сгодени една за друга и в албумите си със снимки са качили фотоси, на които нежно допират устни една с друга.

Не един и два пъти ефектната блондинка и тъмнокосата й приятелка за засичани в елитни столични заведения да си хвърлят повече от многозначителни погледи в компанията на други хора.

Плеймейтката наскоро стартира горещото си предаване „Интимно със Светлана Василева”.

Засега обаче не иска да коментира интимни подробности за връзката си с Нина и не дава еднозначен отговор на клюките, отправяни по техен адрес.

Ако слуховете се окажат истина, то мечтата на всеки мъж да е с блондинка и брюнетка ще предизвика още по-засилен интерес към известната като Гонзовица хубавица.

Още по-странен е фактът, че двете момичета често излизат, облечени почти като близначки. 

Дори дрешките им за кученцата им, които са с марка Луи Вютон, са с еднакъв дизайн.

Светлана и Нина Никита са си взели миникученца – померанската лисица на блондинката се казва Жужи, а пекинезът на брюнетката – Джери.

Домашните любимци на Мис Плейбой и приятелката й редовно се гушкат нощем със стопанките си, които, според слуховете, дори делят едно легло...

Вижте видео с пикантните въпроси на Светлана към волейболната легенда Любо Ганев: