Светлана Василева сама се похвали, че е преспала с лидера на „България без цензура“ Николай Бареков.

Шавливата плеймейтка се е изпуснала пред съквартирантите в Къщата на „ВИП Брадър“, че е минала и бившия журналист, съобщи „Всеки ден“, оповавайки се на думите на хора от екипа на шоуто, пише hotarena.net.

Блондинката и политикът имали кратка афера през лятото на 2010 г., когато Бареков бил назначен за шеф на ТВ7.

Бившият телевизионер и силиконовата плеймейтка изкарали по-малко от месец заедно. Те са се срещали в дискретен хотел в София, а после ходили заедно и на море в Слънчев бряг. Мъжемелачката, която стана известна покрай връзката си с Георги Иванов-Гонзо, откъдето идва и прякорът й, без да иска, се е издала за авантюрата си с мъжа на Мария Календерска.



Василева е известна с това, че е преспала с почти всички известни мъже в държавата. Скандалната манекенка от „ВИП Брадър“ има в банковата си сметка рекордните 800 000 лева.

Крупната сума бойната мадама е заработила не с ум и знания, а като елитна компаньонка. Блондинката от години практикува секс срещу заплащане, а в списъка й присъстват имената на почти всички по-известни футболисти – Георги Иванов – Гонзо, Валери Божинов, Благой Георгиев – Джизъса, както и редица бизнесмени.