Името на Светлана Василева нашумя преди три години, когато бе забъркана в грандиозен скандал със списък на момичета за платен секс.

Тогава дори бе публикувана и тарифата й – 1000 лева за сеанс. Самата Светлана обаче категорично отрече да е била момиче на повикване от групата на Хамстера, Мирослав Йончев и Ралица Тодорова.

„Не познавам никого от намесените в този скандал – заяви пред списание LOVE Style плеймейтката. Защо са решили точно с мен да си измият ръцете, нямам обяснение. Не крия, че са ми предлагали секс за пари - на всяко хубаво момиче му е се е случвало подобно нещо. Въпросът е какво идва след това?! Отказ, разбира се. Това че съм била плеймейтка, че се снимам гола на корици на списание – не значи, че могат да ме поръчват за секс.”

Светлана може и да не фигурира в списък с момичета на повикване, но запознати с нейното битие са категорични, че е била с доста популярни мъже, сред които и футболисти. Неслучайно й беше лепнат прякора Гонзовица. Той се появи, защото мнозина я свързваха с бившия футболист Георги Иванов-Гонзо. Да, но до ден днешен плеймейтката твърди, че двамата са просто приятели. За друг футболист обаче не отрича. Тя е имала връзка с Дарко Тасевски, преди той да тръгне с Ромина Андонова.

„С Дарко съм имала връзка, но не искам да говоря за това – пестелива е Светлана. Много се радвам за любовта му с Ромина! Тя е прекрасна!”

*Ромина и Дарко