Топмоделът от Търговище Светлана Василева /22 г./ е завършила Природо-математическата гимназия в града. Носителка е на титлата „Мис Плейбой – 2009”.

В личния й живот я свързват с известни футболисти, сред които македонецът Дарко Тасевски от „Левски” и капитанът на „Литекс” Ивелин Попов...

Напоследък усилено я спрягат за опасно близка с изпълнителния директор на „Левски” Георги Иванов – Гонзо, с когото бяха заснети от папараци да влизат заедно в хотел извън София!

През последния месец скандалите около Светлана продължиха, а тя получи и анонимни заплахи по телефона да не коментира нищо за играча на „Литекс” Ивелин Попов, защото иначе щяло да й се случи нещо неприятно!



- Светла, изплашена ли си от недвусмислените предупреждения, които получи наскоро, да не коментираш бившата си връзка с футболиста Ивелин Попов, капитана на „Литекс”?
- Не, но за успокоение на близките ми си взех охрана!

- Защо се стигна до ситуация да си разменяте грозни думи по медиите и той да те сравнява със „запорожец” в сравнение с попфолк певицата Бриана?

- Скандала между нас го направиха медиите!... А като утихнаха нещата, се чухме и се разбрахме, че думите ми са били силно преувеличени.

- Между теб и Ивелин Попов имало ли е реална сексуална връзка или се „разминахте” само със флирт?
- Между мен и Ивелин Попов имаше много силно привличане, излизахме, флиртувахме доста дълго време, но заради скандалите между нас не се стигна до сексуален контакт. Но може би така е по-добре, защото в негово лице сега виждам страхотен приятел!

- Имала си обаче страстна връзка с македонеца Дарко Тасевски от „Левски” – пасвахте ли си с него сексуално и кое ви раздели в един момент?
- Да, имах страстна връзка с Дарко и често съм споменавала, че той е изключителен мъж – не само в леглото!

Но с течение на времето разбрахме, че имаме много различни виждания за живота пред нас, и се разбрахме всеки да поеме по своя път, да се реализира в сферата, която го влече. Връзката ми с него ми остави скъп спомен и никога няма да забравя времето, прекарано с него...

- Чувала ли си слуховете, че той е напъдил „Мис България – 2010” - Ромина Андонова, защото я хванал в изневяра със заможен чичко-паричко?
- Слухове много! Съмнявам се Дарко да е постъпил по този начин. Мен лично те страшно много ми допадаха като двойка, защото и двамата са страхотни хора. Съжалявам за тяхната раздяла. За мен Ромина е изключително секси и стилна жена и се възхищавам на личността й. А лично на нея й пожелавам успехи и с гордост да носи титлата.

- Не мога да не те попитам как се развиват отношенията ти с Георги Иванов – Гонзо, неслучайно някъде по медиите вече често те наричат „Гонзовица”?

- Затворих страницата Гонзо. С него ни свързва едно много добро приятелство и нищо повече!

- В едно списание си казала, че не би приела ролята на „втора цигулка” и не желаеш да си любовница на женен мъж – това означава ли, че не можеш да се примириш и си му поставила ултиматум за отношенията ви?
- Аз не съм героиня от някой турски сериал, имам си принципи. А те са именно - да не преча и да не правя зло никому. Всяка уважаваща себе си жена не трябва да се съгласява да бъде „втора цигулка”.



Аз съм на мнение, че ако двама души се обичат и им е писано да бъдат заедно, това рано или късно ще стане. Аз ултиматуми на никого не слагам, както държа и на мен никой да не ми слага. Но все пак всичко е съдба и никой не знае какво ни очаква занапред...

- И други палави девойки като „Мис Силикон” – Гергана Райчевска, споделиха в медиите, че са били близки с него – ти какво мислиш по въпроса?
- Гонзо е апетитна хапка за повечето жени. До момента аз лично не съм чула да е имал нещо повече с нея. Но пък, от друга страна, той е голямо момче и сам си решава с коя и как да бъде. Не искам да говоря за неща, за които не съм сигурна. Все пак той има стабилно семейство и не бива да се прави ПР на негов гръб.

- Чу се, че си била подложена на психически тормоз и от Галин Димов, по-неизвестен футболист, който играе в „Черноморец” – Поморие. Как спря обаче неговите непрестанни набези и домогвания към теб?

- С Галин се намерихме в Интернет мрежата. Когато той идваше в София, постоянно се разминавахме. По времето, когато работех в „Sin City”, той ми предлагаше да напусна работа и да се преместя да живея при него. Изпращаше ми цветя, но до по-сериозен контакт с него така и не стигнахме. Винаги когато идваше в София, нещата ставаха така, че се разминавахме, а и не мисля, че той е моят тип мъж. А ние с него дори лично не се запознахме, освен чат-сесиите в нета.

- Защо с небезизвестната „бръмчалка” Николета Лозанова се изпокарахте „в ефир” – ти беше много безкомпромисна в квалификациите си спрямо нея?
- Между две хубави жени винаги ще има някакви търкания, а и медиите наляха масло в огъня! Но, общо взето, аз Николета я харесвам като визия и излъчване. Единствената ми забележка, ако мога така да го нарека, или по-точно като съвет към нея, е да показва повече естествената си красота, а тя я притежава. Но в света на билбордите /автентичният изказ е запазен, б.р./ и постоянното съобразяване с хорското мнение понякога човек забравя какъв е в действителност. Започва да свиква с маската, която в повечето случаи слага пред обществото, което за нашия бранш е напълно нормално.

- Напоследък „злите езици” те свързват и с твоя работодател – Николай Бареков, да не би тънката граница между работодател и „работник” в сайта му да е била прехвърлена в един момент?
- С Ники не ме свързва нищо друго, освен професионални отношения. Той е изключителен човек въпреки нападките срещу него. Той е един от малкото, на които съм страшно благодарна! Дори бих го нарекла много близък мой приятел, с когото мога да споделя абсолютно всичко, свързано с мен и личния ми живот, без да се страхувам, че ще бъде разпространено. На него и екипа му дължа много голяма част от това, което съм в момента.

- В едно интервю твърдиш, че политиците в БГ са слаби любовници – това означава ли, че имаш „лош опит” и има ли конкретно име, което да дадеш за пример?
- Конкретно няма да цитирам имена и няма да храня злите езици с коментари дали съм била и с кого съм била. Просто се опитах за изразя мнението си за политиците в България... И за това, че държавата ни е в това положение, съдя и че политиците ни са слаби мъже – и в леглото, и извън него...

- Ти обаче явно предпочиташ футболистите, защото сподели, че си харесала отново футболист – Красимир Балъков! Направи ли опит да се запознаеш вече с него и да му покажеш, че го харесваш по някакъв начин например?
- Да, не отричам, че футболистите са ми слабост, въпреки че много пъти съм се разочаровала от тях – те ми остават тръпка. За съжаление не съм имала удоволствието да се запозная с Красимир Балъков. Предполагам, че той е доста зает мъж и аз мога само да му се възхищавам. Ако е писано, един ден ще се запознаем, но дотогава има много други авантюри, към които да се насоча...



- Имаш желание за групови забавления заедно с още една жена – имаш ли предпочитания към жената и коя дама би приютила заедно с теб в леглото?
- Неслучайно бих искала с още една жена. Все пак трябва да покажем на мъжете какво могат да направят жените в съюз. С мен в леглото бих приютила Златка Райкова или Галена, те двете са жени, на които се възхищавам, излъчват невероятен сексапил.

Всяка жена таи мръсницата в себе си, единственото, което се желае, е да я пусне да се вихри на воля! Жените сме умни създания и трябва да се възползваме от уменията и мръсното си подсъзнание, ако искаме да задържим човека до себе си. Все пак нали мръсници сме били хубавите жени.

Вижте фотогалерия на Светлана Василева

Интервю на Светлана Терзиева – СЕСИЛ