Топмоделът Светлана Василева е жената, заради която много хора твърдят, че спортният директор на “Левски” Гонзо е пред развод.

Съпругата му Мариета, която дълги години търпеше ударите на жълтата преса, си била събрала багажа от техния дом. „Ти ми провали живота", това били думите на жена му, която вече не можел да преглътне, че след авантюрите с Цеци Красимирова следват и други. След като си стегнала багажа и заминала за Пловдив, Мариета не искала и да чуе за мъжа си.

Светски клюкари в града пък отбелязват, че това ще е краят на брака им. "Палавникът Гонзо винаги е казвал, че каквато и несгода да им поднесе животът, каквото и да се случи между тях, той няма да изостави жена си. Този път обаче май жена му го изостави него", отбелязват под тепетата.

В същото време Светлана Василева твърди, че със спортния директор на "Левски" са близки, но не признава двамата да са в интимни отношения. Обяснява, че окончателно се е разделила с футболиста Дарко Тасевски, а пък с колегата му Ивелин Попов въобще не се стигнало да интимност.

Попов бил отблъснат от фриволните изявления на плеймейтката в интервюта и не желаел да говорят за него, че ходи с лека жена. "Най-добрите любовници са футболистите. Страхотни тела, издръжливи в секса... Знаят как да задоволят жената до себе си. Така наречените мутри също са много добри в леглото. Бизнесмените са горе-долу, а като най-слабички в интимен план поставям политиците", твърди без особен свян Светлана Василева.

Сега тя си била набелязала за свалка Красимир Балъков, който много я привличал със секси-визията си. "Няма красива жена, която да не приеме пари, а има мъже, които не знаят как да й предложат", гласи друго от топоткровенията на актуалната гърла пред медиите.