Миналата седмица в медиите бяха публикувани снимки на „Мис Плейбой - 2009” - Светлана Василева - Гонзовица, от съблекалнята на боксова зала в столицата, а коремчето й изглежда наедряло, почти като на бременна жена.

Слуховете отново я свързаха с Георги Иванов - Гонзо, като евентуален баща на бъдещото й бебе, с когото преди време бяха щракнати в хотел.

- Светле, нека веднага да попитам ти бременна ли си от спортния директор на „Левски” - Георги Иванов - Гонзо?!
- В последните няколко месеца за пореден път се убедих колко зли и завистливи могат да бъдат околните, особено когато виждат, че имаш нещо повече от тях, дори това нещо да не е материално, а да е просто щастие например. Предполагам кой стои зад всичко това. Краят на първенството наближава и може би феновете на червените са подучили едно момиче да пусне снимките, за да разконцентрират Гонзо преди важните мачове, които остават за отбора му!

- А вярно ли е, че в края на февруари се е развихрил страхотен скандал между двама ви, а причината била положителният ти тест за бременност?!
- Нали знаеш, че по принцип без скандал не може, даже и в най-добрите семейства. А тестове за бременност не използвам.

- Би ли направила аборт или ще запазиш детето на всяка цена, независимо дали Гонзо ще го иска или не?!
- Какво значение има някой какво иска? Не се съобразявам с мнението нито на Гонзо, нито на еди-кой си, важното е Аз какво искам! А това, което искам, го получавам. Рано или късно.

- В интервю пред Албена Вулева скоро заяви, че вече си готова да станеш майка, навярно си имала някого конкретно предвид за баща на бебето ти?
- Да, така се усещам, майчинското чувство е затрептяло отдавна, нищо че съм само на 23, а сега било модерно да се ражда над 30. Знам, че за всички е любопитно - ама бременна ли е, ама от кого, ама от Гонзо ли или от принц Хари, ама откога?!... Но какво съм имала предвид, когато настъпи моментът, ще се разбере.

- Във форумите се коментира, че всъщност ти си започнала да ревнуваш от наскоро публикуваните снимки на Гонзо как се целува с манекенката Цеци Красимирова пред заведение!
- Защо трябва да оставам с някакви чувства. Не знам за кой път ще го кажа: Георги Иванов е мъж на жена си!Това, че ваши колеги веднъж ме снимаха с Гонзо, нищо не значи. Не мога да коментирам целувките му с Цеци. Познавам я, веселили сме се в една компания, но не ме интересува какви са отношенията им. А дали ревнувам? Щях да ревнувам, ако срещу устните на Красимирова бяха тези на един друг мъж...

- Кои популярни имена си чувала или знаеш със сигурност, че имат тарифа за секс и поведението им е на проститутки, а те го замаскират като на ВИП-дами?
- Ти ме попитай за кого не знам... Ако трябва да съм честна, за всяко едно популярно момиче се говори, че е проститутка.

Интервю: Светлана Терзиева - Сесил, blitz.bg