"Мис Плейбой" 2009 Светлана Василева изненадващо се хвърли да целува в ефир анимационното магаре на Нова ТВ във вторник вечерта.

Светлана призна, че дочула за завидните целувачески умения на Марк О’Селски и била решена на всяка цена да ги изпробва.

„Мария Илиева ме е издала.” – възкликна Марк.

В последната седмица дори плъзнаха слухове, че певицата и водещият на предаването „На инат” имат връзка, тъй като двамата вече не криели чувствата си и в Интернет, където се обяснявали в любов един на друг.

Мария Илиева дори лично споделила във Фейсбук, че баба й била възхитена от Марк и искала да ги сватоса.

Тези слухове обаче явно не притесниха „Мис Плейбой”, която откровено флиртуваше с анимационния водещ и дори се поинтересува, как изглеждат спалнята и леглото му.

В „На инат” Светлана заяви, че едно от нещата, които била постигнала и с които се гордеела, е сайтът, който е направила, защото той се развивал много добре. В момента плеймейтката подготвя още два проекта, които отново щели да бъдат свързани с медии. Пред Марк О’Селски тя разкри, че в края на лятото щяло да започне телевизионно предаване с нейно участие, което обаче нямало да е пряка конкуренция на вечерното шоу „На инат”.



Втория проект, който Светлана Василева подготвя, е печатно издание, което щяло да излезе на пазара до месец. Очаква се преговорите за целия проект да бъдат финализирани до края на тази седмица. Светлана дори покани водещия Марк О’Селски на първата страница на бъдещото издание, в което тя освен, че щяла да се снима, смятала да пише и статии.

„Кой финансира тези твои проекти?” – се поинтересува анимационното магаре.

„Намират се пари, съществуват добри хора все още. Има големи фирми, които помагат на красивите жени.” – отговори „Мис Плейбой” 2009, без да споменава конкретните си източници на средства.

Светлана Василева коментира скандалния си имидж, заявявайки, че в началото го е харесвала, но сега искала да го промени.

„Иска ми се хората вече да ме възприемат като бизнесдама, която не се занимава със скандали. Осъзнах, че старият ми имидж много ми пречи да си намеря сериозен мъж, а аз търся и искам сериозен мъж до себе си.” – призна Светлана и допълни, че усилено мислела и за деца.

Плеймейтката направи още едно признание пред Марк О’Селски: „Ако имам дъщеря, не искам да прилича на мен. Искам да стане тенисистка. Мечтая си за две деца.”