Светлана Василева, която стана известна покрай авантюрата си с мениджъра на Левски Георги Иванов-Гонзо, къса завинаги с голите снимки.

Такова било изискването на тайнственият нов мъж на русокосата амбиция, заради който тя е решила най-накрая да се кротне.

За да докаже на избраника си, че е готова да загърби скандалния имидж, Светлана позира за нова фотосесия, на която е в нетипично амлоа – облечена.

А досега бяхме свикнали да я гледаме разсъблечена или направо по парфюм. По този именно начин Светлана започна да набира популярност, като трамплин за нея беше конкурсът "Мис Плеймейт” преди година, на който бе избрана за "Мис Плейбой".

"Наистина спирам с голите снимки и скандалите. Всичко си има граници и човек трябва да знае кога да спре. Всичко това го правя заради мъжа до мен, в лицето на когото смятам, че съм открила достоен партньор. Заради него съм готова да се откажа от голотата. Искам той да се гордее с мен. Затова реших да поема по нов път. Вече ставам сериозна жена”, коментира г-ца Василева пред kliuki.bg.

Като част от благоприличния имидж, който моделката ще спазва занапред, е и проектът й, който стартира следващата седмица. На 15 февруари, ден след празника на влюбените Свети Валентин, на пищно парти в пиано бар "The Red Room" Светлана и съдружничката й Нина Никита ще открият своя светски сайт. От екипа му обещават много виртуални изненади – но какви всъщност, предстои да узнаем.