„Мис Плейбой 2009" Светлана Василева  призна, че иска футболист, защото ритащите топката били доста добри по „тънката част". Това заяви самата тя в „Шоуто на Иван & Андрей" във вторник вечер.

Миската разкри потресаващ случай. На 18 г. е била изнасилена от петима приятели на гаджето й. „Ние жените сме наивни, най-много аз!". Светлана разказа, че й е било доста трудно в началото, защото в малък град като Търговище новините се разпространявали бързо и скоро всички знаели за случилото се.

Момчетата, които са й сторили това, сега вече й се извиняват, но Светлана не смята извиненията на изнасилвачите си за искрени, а предполага, че се дължат на нейната известност.

Тя разказа пикантни подробности за връзките си с едни от най-известните футболисти у нас.

За атакуващия халф на "Левски" - Дарко Тасевски, Светлана каза, че е добър любовник, много добро момче и според нея във всичко се справя много добре.

С капитана на "Литекс" - Ивелин Попов, били само приятели.

Относно Георги Иванов - Гонзо, моделката бе категорична, че не са имали интимна връзка и с него също са много добри приятели.

Светлана потвърди слуховете, че футболистът Мартин Камбуров я е поръчал за 1500 лв. като е искал да играят роли - той да е гинекологът, а тя да бъде неговата пациентка.

На въпрос коя е най-невъзпитаната сума, която са й предлагали за секс, хубавицата отговори, че е 10 хиляди лева, но тя отказала.

Василева определи новия треньор на националния отбор по футбол на България - Лотар Матеус, известен с четирите си брака до момента, като „много хубав". Тя е убедена, че има шанс да стане петата съпруга на селекционера.

Светлана е привърженик на „Левски", тъй като синият е любимият й цвят.

На 29 септември Сашка Васева и нейната хомосексуална дуетна половинка ще гостуват в „Шоуто на Иван & Андрей. Екстравагантното дуо ще направи телевизионна премиера на новата си песен „Глей к'во става". Парчето е майтап със скандалната американска поп икона Лейди Гага.