Плеймейтката Светлана Василева е изпаднала в жестока любовна депресия.

Преди седмица блондинката напуснала София и отпрашила към Варна, за да си поплаче на рамото на батко си, който от дълги години живее в морската столица.

Преди няколко вечери брат и сестра се появили в известно заведение в Морската градина. „Мис Плейбой”, за която се мълви, че е сред ВИП-овете, които ще живеят в Къщата на „Биг Брадър” тази есен, едва не се разридала пред роднината си.

Когато Светлана ходела при брат си, двамата били редовни клиенти на заведението и всеки път тя си поръчвала коктейл „Куба Либре”. Въпросната вечер обаче обърнала набързо две големи уискита. Една от сервитьорките успяла да подслуша разговора между брат и сестра.

„Говореха си за някакъв мъж. Светлана се оплакваше, че недоброжелатели са й направили страшна интрига и са успели да ги скарат. А също и, че въпросният мъж много се влияел от клюките и слуховете, и без да има доказателства решил да прекратят отношенията им.

Личеше й, че е много влюбена...”, разкрива келнерката любовните терзания на плеймейтката. След беседата с брат й, Светлана се отбила в близката аптека, откъдето излязла с няколко блистера хапове в ръка, вероятно антидепресанти.

Други плеймейтки пък добавят, че заради настоящата си любов тя се променила много като загърбила светския живот.