Годеницата на Християн Гущеров, Светлана Василева, е станала неразделна с майка му Анелия. Миналата вечер плеймейтката бе забелязана сред публиката на "Като две капки вода" в компанията на свекърва си. Дамите се сдобили с покани, за да подкрепят Златка Райкова, която обаче се поизложи с имитацията си на Слави Трифонов. Двете видимо се забавлявали с изпълненията на участниците и скечовете на Рачков и Зуека.

Майката на Християн и бъдещата й снаха не за пръв демонстрират близост. Още по Коледа се появиха снимки как Светлана, Анелия и бабата на Гущеров празнуват заедно. Миналия месец свекървата придружи снахата и в Дубай, където в продължение на близо седмица двете отмаряха в един от петзвездните ризорти по женски.

По всичко личи, че най-близките жени на Християн са приели Светлана и най-важното, разбират се с нея. Не от вчера се мълви, че един от пpoблeмитe мeждy Гyщepoв и бившата му жена Mapия е бил имeннo нepaзбиpaтeлcтвoтo мeждy пeвицaтa и свекърва й. Факт е, че за петодишното им съжителство двете не се появиха нито веднъж заедно на снимка от семейно събитие.