Екс-Гонзовица стана примерна госпожица – намери си гадже, което я вкарало в правия път.

Светлана Василева иска всички моментално да изтрият спомените си за голите й изяви и скандалите с футболисти, покрай които стана известна.

Василева проби с гола гръд и флиртове, но сега иска да се разграничи от миналото си, което определено е задача с повишена трудност.

Сега Светлана е лудо влюбена в 39-годишен бизнесмен, който не й позволява да се снима гола. Изведнъж Василева решила, че се е наживяла и вече й е време да роди едно дете и да се кротне – класика. Светлана не позволява да я сравняват с Николета Лозанова, която също се омъжи и си има бебе, пише kliuki.bg.

Блондинката не се смята за златотърсачка и реши да прочете морал на една от най-скандалните си колежки – плеймейтката Николета Лозанова. В интервю за ''Шоу'' Светлана избухна:

''О, не искам да я коментирам Николета! Това да не е единствената жена, която е родила, че да я коментирам?! Тя да не е по-важна от Бойко Борисов?! В тази криза това не е морално – колко хора я обгрижват, колко пари е дала за раждането си! Смешно и грозно е! Мъчи се да прави пиар с детето си. Алисия също има дете. Голяма фенка съм й – стилна, възпитана жена.

Валери Божинов за мен не е мъж – това е едно непораснало дете, което още не знае какво се случва с него. Подвластен е на парите, славата и жените около него.''