"Нямам връзка с Християн Гущеров! Виждали сме се единствено за 5 минути, когато Мария ме запозна с него. Дори в началото не можах да го позная, камо ли да имам нещо повече с него."

Това заяви пред столичен всекидневник моделът Светлана Василева, слагайки край на спекулациите, че е в интимни отношения с милионерския наследник и тя е причината за развода му, пише ПИК.

След раздялата на фолкпевицата и бизнесмена около двамата постоянно започна да се пише за нови партньори. Истината е, че част от замесените имена нямат нищо общо с любовните триъгълници.

"Мария ми е близка приятелка и няма как да бъда с неин мъж, независимо дали е настоящ, или бивш. Не знам защо ме намесват в такава долна интрига. През годините свикнах да се изписват какви ли не неща за мен, но всеки път сякаш се изненадвам от въображението на някои хора", добави Василева.

Блондинката коментира и горещата тема, че Гущеров ѝ купил изключително скъп часовник, с който да я впечатли, а отделно ѝ дал и пари в брой, за да си купува дрехи и женски глезотийки.

"И това не е истина! Не ми е подарявал часовник и не ми е давал пари. Този човек съм го виждала веднъж и това е", категорична е изкусителката.

За раздялата между Гущеров и Мария стана ясно през март и оттогава пътищата на двамата тръгнаха в различни посоки. Младият милионер продължи да се занимава със семейния бизнес, докато фолкпевицата го удари на живот. Преди дни изпълнителката намекна, че има нов мъж в живота си, но отказа да навлиза в подробности.

Светлана призна, че не се меси в отношенията на близките си хора и е готова да ги изслуша, когато искат да споделят, но не настоява да знае подробности.

"Гледам си моите неща и се съсредоточавам върху тях. Дори и на лъжите не обръщам внимание, но приятелите често ми изпращат някакви писаници и оставам като поразена от неистините", добави тя.