„Да, наистина бях с Валери Божинов и дори го направихме пред над 300 души”. Така плеймейтката Светлана Василева коментира с огромна доза ирония поредната интрига около футболиста и бившата му жена Николета Лозанова, в която бе замесено и нейното име.

Припомняме, че тръгна слух, че нападателят е продължил с трето полувреме европейската квалификация с Италия заедно със скандалната блондинка, пише blife.bg. Вечеряли в романтичен ресторант, след което се пренесли в марков хотел, в който осъмнали морни, морни след тежка интимна нощ.

Репортер се свърза със Светлана и направо я попита не я ли е срам да спи с женени мъже.

„Не задавате точно въпроса си. Нека уточним, че г-н Божинов може и да е женен, но вече е необвързан. Но с този факт очевидно г-жа Лозанова не може да се примири, нито пък нейните лакеи, които слугувайки й ежедневно забъркват всякакви хора от обкръжението на втръсналото на всички семейство, във всевъзможни интриги. Виновен й беше Азис, Преслава също, а сега и аз… ”, започна Светлана.

И продължи:

„Съветвам лакеите и списвачите на г-жата, когато създават изкуствени „сензации”, моля ви не пропускайте кавичките на сензации, да спазват с точност фактите, защото стават за смях. Съветвам ги също да се обърнат към селекционера Ивайло Петев и да го попитат дали в националния отбор не ползват някакъв нов вид серум за клониране на футболистите. Може би това е така, тъй като в противен случай е невъзможно Валери Божинов да е бил едновременно на мача с Италия и с мен на вечеря. На нея ми правеха компания моят приятел, фотографът Георги Малев и фолк певицата Яница. Това ясно и отчетливо го пише в профила ми във „Фейсбук”, като часът на публикуването на снимката съвпада с часа на мача”, продължи Василева.



След въпросната вечеря, Малев и Василева се отправили към Студентски град, където към тях се присъединил братът на миската и компанията се отбила в два клуба. Което също го има документирано със снимки и постове в профила на плеймейтката, а и в страницата на една от дискотеките.

Източник, бил също във въпросния клуб същата нощ твърди, че по малките часове там са се отбили неколцина футболисти – Ники Михайлов, Ники Бодуров, Божинов. Мъжката компания и тази на Василева са били на отделни сепарета, в края на купона тя си тръгнала заедно с Малев.



„Сами може да се убедите колко „достоверна” е достоверната информация за бурната ми нощ с Валери Божинов. Да, бях наистина с него – в една дискотека, през няколко сепарета, и 300 души могат да потвърдят това. А що се отнася до фундаменталното откритие, че моят сутрешен пост „Липсваш” след въпросната нощ е предназначен за Валери…Много ви моля! Колегите ви сами си противоречат. Нали според тях съм осъмнала с него в хотел, тогава как да ми липсва?”, изсмя се Светлана Василева.