Оказа се, че на Светлана Василева ще й се наложи да види какво е да живееш без мъж, но да се отдадеш изцяло на мъжка работа.

Това ще се случи в следващия епизод на риалити шоуто "Мис Пепеляшка", където блондинката ще стане част от селско семейство, в което заедно съжителстват три поколения дами.

Изкусителната блондинка ще стегне куфарите за село Сборище и ще запретне ръкави, за да докаже, че селската работа и светските навици могат да съжителстват съвсем успешно.

Качена на високи токчета, тя ще се впусне след кокошките и с голи ръце ще хване една от тях. Нещата обаче истински ще загрубеят, когато стопанката на къщата каже: „Сега ще те науча как да колиш кокошка”. Предизвикателствата няма да спрат дотук – Светлана Василева ще трябва да скове зайчарник и да работи в местната бакалия.

От другата страна на експеримента „Мис Пепеляшка” едно обикновено момиче ще изживее истински кошмари в мола. София от село Сборище ще сменя тоалет след тоалет, но с нито един от тях няма да се хареса.

Тя ще трябва да реши и дали да си сложи „копринени” мигли и хиалурон в устните. Научена да се справя сама в живота, София ще разкаже своята история и защо дъщеря й не е живяла нито един ден със своя баща, пише bliasak.bg.