Една от най-нашумелите и сексапилни мацки Светлана Василева открехна вратата на спалнята си в интервю за Blife.bg.

Светлана сподели, че досега само един мъж е нощувал до горещото й тяло в спалнята й.

Остана тайна кой е мъжът до нея в момента, но пък блондинката открито сподели, че се чувства влюбена. Любовта и отдадеността й към този мъж, я карат да върви в друга посока.

На връх рождения си ден 21-и декември, миската ще организира благотворително парти за събирането на пари в помощ на Теодора Недялкова – една от участничките в „Байландо“. Теодора е съгражданка на Светлана (Търговище) и се нуждае от средства, за да вдигне на крака брат си.

Макар че към днешна дата явно Василева се интересува от доста по одухотворени неща като благотворителността, вместо полуголите фотосесии, блондинката признава, че без професионален грим и прическа не може да излезе от входната врата на апартамента си.

Всеки път щом реши да отиде на кино, заведение или просто на една разходка, спряганата за приятелка на Георги Иванов – Гонзо, Светлана, е обградена от личната си коафьорка и гримьорка.

„Обичам винаги някоя приятелка да ме погледне от страни и да каже как съм облечена. А ако няма никой до мен и пращам снимка с ММС и те ме одобряват или казват какво да променя във визията си".

Понякога Светлана се гримира и сама, но само в изключителни случаи и то обикновено, когато си е в Търговище.

„Пожелавам весели празници на всички и никога не занемарявайте външния си вид“, сексапилната моделка отправи пожелания към българските момичета, цитира kliuki.bg.

Снимки: сп. Мач Магазин