Благой Георгиев и плеймейтката Светлана Василева бяха засечени да флиртуват в столично тузарско кафене.

Набожният футболист, който наскоро се събра с майката на детето си Христина, отново се върна към старите си навици – да ходи по чужди жени, пише skandalno.net.

Светлана Василева, спрягана за любовница на Георги Иванов – Гонзо, пристигна сама в оживеното кафене минути преди Благо.

Играчът на „Терек”, който в момента лекува контузия у дома, беше придружен от малка компания верни авери.

Още с влизането си, Благой се отправи директно към блондинката, която не изглеждаше изненадана от появата на национала.

Двамата си побъбриха сладко не повече от 20 минути.

После Георгиев се върна на масата на приятелите си.

*Светлана Василева

Малко след това, Светлана и Благой извадиха телефоните си и започнаха усърдно да си пишат съобщения. Кореспонденцията между заговорниците не остана скрита за посетителите на заведението.

*Христина и Благой (Снимка: Bulphoto)

След около час, Благо и компанията му станаха да си ходят. На излизане от кафенето, защитникът на „Терек” и изкусителката Светлана се сблъскаха пред входа на заведението. Двамата размениха няколко думи и се сбогуваха захилени до ушите.

„Случайната” среща едва ли би събудила подозрения, ако не ставаше въпрос за Благой Георгиев и Светлана Василева.

*Благой и Лияна

Точно преди година лъсна изневярата на футболиста с фолк- певицата Лияна. Добрият християнин Благо заряза без никакви угризения бременната си приятелка Христина и се отдаде на бурен романс с чалгаджийката.

Плеймейтката Светлана пък се е специализирала в лова на футболисти. Манекенката от Търговище не се посвени да забърше Георги Иванов – Гонзо, въпреки семейното му положение. Двамата бяха заснети от папараци пред хотел в Правец, където отборът на „Левски” беше на лагер.

*Светлана и Гонзо (Снимка: Уикенд)