Лъсна отговорът на въпроса: „Коя е новата на Валери Божинов?“. Или по-точно - една от новите му!

Часове след мача България – Италия, 60 минути от който Валери изгледа от резервната скамейка на първия ред, а останалите 30 - от терена, футболистът се отдаде на джиди-биджи с новото си завоевание.

След като Божинката определи Николета като „невярна” съпруга , която му е изневерила цели 3 пъти, всички си мислеха, че той ще забие някоя девойка с кристален, да не кажем девствен имидж. Да, ама не!

Новата му, според най-актуалната светска клюка, се казва Светлана Василева, плеймейтка по призвание.

Тя загърби приятелските си отношения с Николета Лозанова и си легна без да й мигне окото със съпруга й - Валери Божинов.

Обществото си припомни за съществуването на скандалната блондинка в края на ноември миналата година. Тя бе сред отбраните гости на рождения ден на водещата на „Папараци“.

Заради ограничения състав на хората, които Николета тогава събра, се предполагаше, че щом Светлана е попаднала там, значи й е много близка.

Василева гордо позираше пред фотообективите за снимки с рожденичката, а въпросният купон доста й вдигна рейтинга. Покрай медийното внимание, което бе обърнато на водещата, Светлана също получи своя миг слава.

*Снимка от рождения ден на Николета

След това русата плеймейтка върна жеста на Лозанова, като я покани на своя рожден ден. Критиците тогава изтъкнаха, че блондито е изкопирало идеята на Ни Ло и реши и то да си направи тематично парти. Докато при Николета празникът мина под мотото „Пияна от любов“, то втората реши да кръсти своето парти „Зимна приказка“.

*Снимка от рождения ден на Светлана

За всичко това Светлана реши да й се отблагодари, като преспи със съпруга й Валери.

След края на мача България – Италия, по време на който Божинов изтърка резервната скамейка, а после разходи за малко фланелката си из терена, завел Василева на вечеря в столичен ресторант. Какво са папкали може да видите в тази снимка:

Романтикът Валери й направил и подарък – екип на футболния клуб „Тернана“, за който в момента ритнитопковецът играе на ботуша. Ето и спортния комплект, който знойната русокоска получи, и даде за малко на свой приятел да го облече.

След като хапнали, Божинов и Василева се преместили в елитен столичен хотел, за да се усамотят.

Никой не им е светил, за да види какви са ги вършили в наетата от Валери стая, но пък Светлана сама решила да оповести детайли около подвизите им. Похвалила се е на своите дружки, че е успяла да преспи с футболиста.

Василева пусна многозначен статус тази сутрин във Фейсбук, но без да посочи за кого се отнася. „Липсваш“, написа блондинката, което пък идеално пасва на версията, която е раздула на приятелките си.

След като свършили „работата“, с Валери не останали в хотела, а си тръгнали доста набързо. Божинов обаче се е разписал подобаващо, щом плеймейтката оповести в социалната мрежа, че вече едва ли не не може без него.

Плеймейтката отдавна бройка все още женения спортист. Още когато той обяви, че с Николета Лозанова се разделят и активира всичките си възможни акаунти в интернет, Светлана бе сред първите, които го последваха в Инстаграм. Изпроси си приятелство от него и във Фейсбук, където започнала да зарибява Валерко в чата.