Плеймейтката Светлана Василева довери, че е останала шокирана от слуха, че има афера с Пламен Богданов, познат от формата "Биг Брадър".

"Това просто ме шокира, когато го видях. Точно тогава бях на кино с една моя приятелка и приятелки ми пращат тази статия, която един сайт беше публикувал. По принцип Пламен не го бях виждала изобщо след къщата, освен на едно събитие, където се засякохме случайно. Нито му имам телефонния номер, нито сме приятели във фейсбук или някоя от другите мрежи. Няма как и да бъда приятел с него. В къщата - да, може да се каже, че ми беше приятел, но не е от моята компания, не е от хората, с които аз се събирам, камо ли да бъда с него на почивка и даже да бъда с него в една хотелска стая. Това просто е невъзможно. Според мен просто момчето си търси някакъв пиар, което не мисля, че е много приятно, защото това ме засяга и мен. Ако случайно си имам приятел, това би попречило на връзката ми", казва Светлана в интервю пред "Труд".



Светлана сподели още и какви мъже харесва:



"Падам си по зрели мъже. Човек, който се е наживял и който може да оцени една жена. Да бъде кавалер, да има уважение към мен и най-вече да бъде узрял", казва още блондинката.