- Светлана, една от кандидат-плеймейтките - Зорница, тази година те нападна, че си изглеждала плашещо. С какво си я ядосала?

- Дочух за това момиче, но дори не съм го виждала. Явно иска да си направи реклама на гърба на някого. Няма проблем - нека да си направи пиар и да видим колко ще успее. Не мисля да й обръщам внимание или да й отвръщам на удара, защото тя това очаква. Но няма да го направя, защото не съм на нейното ниво.

- Драмата й е, че сте имали едно и също гадже по едно и също време.


- Нито знам за кое време говори, нито съм позволявала да имам гадже, което е с друга. Прекалено много време й отделихме и няма смисъл повече да я коментираме.



- Преди постоянно беше забърквана в скандали, но напоследък нищо конфликтно не се чува около теб. На какво се дължи промяната?


- Мисля, че ми мина времето за скандали. Не ми отива сега. Преди бях по-малка и ме свързваха с всякакви скандални неща. Сега се опитвам да се отдалеча от тях, защото ми вредят не само на имиджа, но и на личния живот. Със скандали е трудно да намериш човек до себе си. Кой мъж ще иска да вземе скандална жена?! Вече не ми е времето за скандали.

- С какво се занимаваш в момента?

- Имам сайт за дрехи. Не съм аз дизайнерката, а само ги вкарвам и продавам. Аз движа всичко - сама си избирам стоката, поддържането на страницата и изобщо всичко. Имам много ангажименти напоследък. Наскоро снимахме нови епизоди на "Черешката на тортата" по Нова телевизия. Това ще ми е второ участие, първото беше преди 7-8 години.



- Как се справяш с готвенето?

- Готвя уникално. Наскоро бях при Гала и й сготвих много вкусна сьомга. Мога да се похваля, че ми се отдава.

- А как се справяш с типично българските ястия като боб и леща?

- Боб не съм готвила, но съм правила мусака, пълнени чушки и кисело зеле със свинско. Когато бях във "ВИП брадър", също се научих да правя много неща - по-народни храни, така да се каже. Правих баница, а Катя от "Ритон" ми показа как се приготвя пуешко с тиквички. Сега пък се научих вкъщи да си правя хляб от лимец и курабийки.



- Продължаваш ли да гледаш на Катя и Здравко от "Ритон" като на семейството, което ти помага във важните моменти в живота?


- Бях на Коледа с Катя и Здравко. Много хубаво си изкарахме. Бяха преди това на рождения ми ден и пак си изкарахме много хубаво. Поддържаме отлични отношения и се надявам така да останат. Когато имам нужда от съвет, винаги ги питам. Споделям им, защото те са моето второ семейство. В добри отношения съм с Деян Топалски, Моника Валериева, Ернестина Шинова и Станимир Гъмов. Тоест тази групичка, която си бяхме в Къщата и успяхме да се запазим.

- Не спомена Преслава.

- Тя не е била в нашата група.

- Чуваш ли се с нея?

- Не бих казала, че се чуваме. Когато се видим някъде, винаги се поздравяваме. Това е нещо нормално. Всеки си има своите ангажименти.



- Обаче много излизаш с Русата Златка.


- Аз и с двете Златки съм приятелка. И с двете се разбирам, но с Русата съм по-близка. И то от много години и винаги сме поддържали контакт. Купонясваме си заедно и винаги ми е много забавно да излизаме заедно.

- В дискотеката сблъсквате ли се с нахални, но оригинални свалячи?

- Това е нещо нормално при всяка жена. Ние много не им обръщаме внимание и не ни правят впечатление.

- Похвали се, че готвиш много вкусно, а има ли мъж, за когото да го правиш?

- По принцип мога да готвя и на приятелки.

- Но имаш ли мъж до себе си?


- Да минем към следващия въпрос. За мъже не ми се говори.



- Следващият въпрос е кога ще се омъжиш?


- Не знам и аз. Надявам се да е, когато намеря подходящия човек. Засега се чувствам добре. Щастлива съм и се чувствам обичана.

- Говорим си за сватба, така че е логично да те питам дали мислиш и за деца.

- Това най-много го искам. Преди две седмици ходих на астроложка и тя ми каза, че ще имам деца чак 2020 г. Това ме натъжи страшно много. Вътрешно в себе си се надявам да стане по-рано. Толкова съм се наживяла и видяла, че вече искам да създам семейство. Така ще се чувствам още по-пълноценна.

- Сподели, че имаш 2 книги у вас. Прочете ли ги?

- Тези книги... Аз съм искрена и честна и всички ме нападнаха. Отдавна съм ги прочела. В момента, честно казано, нищо не чета.

- Криво ли ти е още, че преди те нападаха, че не четеш и нямаш познания по география?

- Не ми става криво. След Къщата Ерна ми помогна да науча много неща. След излизането четох много. Не ме интересува какво говорят за мен и как ме нападат. Вече съм свикнала с всичко.

Източник: "България днес"