Облечена като гръцка богиня, Мис Плейбой 2009 Светлана Василева изскочи от огромна торта в тон с роклята й на грандиозното празнуване на рождения си ден в гранд хотел „София” пред погледа на Николай Бареков, Любо Ганев, куп бизнесмени и известни дами.

За гостите си рожденичката бе подготвила цяла програма, с която да ги мотивира да помогнат на Ангел Ангелов, брат на участничката в „Байландо” Теодора Недялкова, който мечтае да проходи.

Сеньора Мондиал 2009 Цвети Разложка и Лейди България Свят 2010 Жана Георгиева танцуваха рок с формация Дуенде, след което последва ревю с участието на Биляна Йотовска, Виктория Джумпарова, Мисис България Мариана Маринова.

В ревюто се включи и Цвети Разложка, както и Петя Велкова.



Оказа се, че специално за програмата Светлана е репетирала дни наред, за да изненада гостите си със страхотен джайв, с който даде заявка за следващия сезон на ВИП денс.


Тя успя да се преоблече в спортни дрехи, за да могат танцовите й партньори с лекота да я въртят и подмятат във въздуха, след което отново се превърна в принцеса с кристална диадема и разкошна рокля.



Вече няма съмнение, че Светлана е звезда, тъй като един от подаръците й бе сертификат, потвърждаващ, че една от зведите в небето носи нейното име.



Рожденичката подари на всеки от гостите кристално слонче, което да им носи късмет и дълголетие, и всеки от тях подпомогна благородната кауза за спасяването на Ангел.

След като парите бяха преброени в присъствието на свидетели, стана ясно, че се е събрала четирицифрена сума.



Сред гостите, които се насладиха на великолепния кетъринг, бяха Златка Райкова, тризначките Вяра, Надежда и Любов, носителката на титлата Мис Бюст Кателина Гатева, куп плеймейтки и топмодели.

Грандиозният купон продължи и в столичнен клуб, за който рожденичката се появи с разкошен тоалет в черно, обсипан с камъни Сваровски.

Същата вечер рожден ден имаше и футболистът Благой Георгиев. Той бе в компанията на любимата жена - Христина, която обсипваше с целувки и прегръдки. Много любов и късмет им пожелаха шефът на БФС Боби Михайлов и съпругата му Мария Петрова, спортният директор на Левски Георги Иванов – Гонзо, който по никакъв начин не показа познанство със Светлана.

Футболистът на Касъм Паша – Георги Сърмов, Мечо Телкийски и Захари Сираков също вдигаха наздравици за своя колега. 

Сред специалните гости бе и Алисия. Красивата певица и близка приятелка на Христина пя специално за рождениците. 

Малко по-късно ги поздрави и друга голяма звезда – Преслава.



Светлана купонясваше заедно с Мис Силикон Гергана Райчевска и Бориса Тютюнджиева. Любо Ганев също не пропусна да дари със страстна целувка рожденичката.  

Снимки в заведението: Night Flight