Преди време името на плеймейтката Светлана Василева се свързваше с имената на родни футболисти.

За някой от тях изкусителната блондинка си призна, за други сподели, че са медийни измислици.

Едно е сигурно – днес Мис Плейбой 2009 е категорична, че авантюрите й с футболисти е голяма грешка, която няма да повтори.

В интервю Светлана Василева споделя, че в момента сърцето й е свободно. Тя откровено заявява, че предпочита са срещне улегнал, зрял мъж, пише Blife.bg



„Мъж, който знае какво иска. Да е улегнал, по-зрял и да е мъж с главно М. Футболистите вече не ме интересуват. Да ходя с футболисти е най-голямата ми грешка в моя живот. Не мисля вече да я повтарям.“

Скоро Светлана участва в шоуто „Пепеляшка“. Освен, че скуба кокошка с голи ръце Василева се потопи чисто човешки в историята на селското момиче, с което „смени живота си за 2 дни“.

„След предаването се видях със София. Говорихме си около два часа. Тя ми разказа почти целия си живот. Историята й е доста трогателна. Преживяла е много трудни моменти заради нейния съпруг. Разбрах, че не й е никак лесно. А и като опознах майка й и дъщеря й видях, че са много свестни хора. Но за мен те нямат място в това село. Детето няма да може да се развие, да ходи на танци, на английски език или спорт. Предложих на София да дойде в столицата. Даже първите месеци щеше да живее у нас, докато си намери работа и събере пари за квартира. Знам, че е трудно. Аз също съм минала по този път. Но след като й намерих работа и уговорих интервюто, София се уплаши и не дойде. Явно все още не е готова“, разказва за BIG5, Василева.



Мис Плейбой не подминава и скандалите около конкурса Мис Плеймейт и по-конкретно тазгодишното му издание.

„Направо съм потресена. Не го гледах, но научих за победителката след конкурса. Определено не е това, което беше преди. Вече със сигурност не подбират момичетата, а взимат която им падне. Трябва да има пресяване. За мен най-хубавият „Плеймейт“ беше нашият. Разбира се, не подценявам и тези на Златка и на Николета. Явно красивите жени са заминали за чужбина. Има и пренасищане на пазара. На все по-малко жени вече им се занимава да се снимат голи“, отсича Светлана.