Супер куриози изживява екипа на шоуто "Мис Пепеляшка" по Нова тв, научи ПИК. Забавните сцени с плеймейтките и селските момичета нямат край, но не са малко и драмите.

Последната се разиграла с "Мис Плеймейт" Светлана Василева, която дала свидна жертва в кокошарника, докато влизала в ролята на обикновена селянка. Блондинката влязла сред птиците с обувки на дизайнера Аликзандър Маккуин за над 2 бона и буквално ги съсипала сред мръсотията.

Плеймейтката ще е героиня в следващата серия на най-новото предаване, в което обикновено момиче ще напусне живота на село, за да попадне под светлините на прожекторите, а кралица на красотата се сбогува с лукса, за да се изправи лице в лице със суровата провинциална действителност.

Василева всъщност си е направо късметлийка, понеже за разлика от предните две столични дами, Александра Милтенова и Катрин Вачева, не й се е наложило да чисти краварници.

Сценаристите обаче сблъскали „Мис Плеймейт” с една от най-големите й фобии. „Светлана изпитва неистов страх от кокошки и петли. През живота си не е докосвала жива кокошка. В селото, в което я пратихме й се наложи за пръв път да влезе в кокошарник и съсипа велурените си токове за сума пари. Едва ги преживя, а струваха почти 2 бона”, споделят от екипа на предаването.