Една от най-обсъжданите плеймейтки у нас Светлана Василева е била пред брак, но жаждата за слава и титлата й „Мис Плеймейт” са сринали из основи очертаващия й се живот на домакиня, майка и семейна жена.

Неизвестен факт от живота на блондинката, за която упорито се мълви, че ще е сред ВИП-ове в новия сезон на „Биг Брадър” за известни персони, е била сгодена за младеж от Търговище, разкриват пред Hotnews нейни съученички.

4-5 месеца преди да завърши 12-ти клас, Светлана подхванала луда любов с Мариян, който по същото време живеел във Варна. Ухажорът й я изчакал да завърши училище, след което настоял тя да замине при него в морската столица, за да заживеят заедно. Младият мъж бил яко хлътнал по изкусителката и взел решение да я направи своя съпруга. На предложението, подплатено със златен пръстен с диамантено украшение, Светлана отвърнала положително.



Само месец по-късно обаче любовната й идилия се разбила с гръм и трясък заради „Плейбой”.

„Светлана прочете, че в София ще има кастинг за плеймейтки. Приятелят й беше против, защото предполагаше, че това няма да доведе до нищо хубаво за тях двамата. Но тя скришом от него си направи пробна фотосесия и изпрати снимките в редакцията на списанието. После знаете какво се случи, тя стана „Мис Плейбой”, ако се разтърсите в снимки от конкурса, ще видите, че тя е с годежния си пръстен. Конкурсът обаче провали брака й”, разказват източниците ни.

След състезанието за плеймейтки Василева избрала светлините на прожекторите в София и планираното семейство останало в миналото й.