Журналистката Светослава Рудолф хвърли бомба в ефира на предаването „На кафе”, която обяви, че е влюбена в бизнесмен и е много щастлива. Двамата все още не живеят заедно, но са прекарали съвместно новогодишните празници в Черна гора. Един от най-известните репортери у нас не пожела да разкрие името на своя избраник, но вдигна завесата, като обяви, че двамата са се запознали покрай моторите.

Светослава в Черна гора

„Аз не съм рокерка, но много харесвам моторите и високите скорости, както и той”, заяви Рудолф. Тя вече е представила новия избраник на дъщерите си, които са плод на брака й с друг бизнесмен – Димитър Тадаръков. Двете си дават сметка, че аз не мога непрекъснато да съм сама, така че го приеха напълно нормално, обясни Светослава пред Гала. Голямата й щерка Николета, която също е бизнес ориентирана в момента кара магистратура у нас и в Англия, но според майка й ще се върне в родината. Малката все още е на Острова, където завършва гимназия.
Припомняме, че преди близо петилетка Светослава, тогава Тадаръкова, преживя тежък развод с Димитър Тадаръков. Той получи родителските права върху децата им и я изгони от общото жилище. Тя пък си върна фамилията Рудолф и не спря да атакува бившия си съпруг. Днес обаче драмите са в миналото и журналистката отново лети на крилите на любовта.