Българска манекенка, която прави световна кариера, е тежко пострадалата приятелка на Дивна след катастрофата преди дни. 20-годишната Кристин Илиева е с тежки фрактури на двата крака и разкъсвания на десния, съобщи нейният агент Радостина Иванова от агенция „Интермоделс”. Първата животоспасяваща операция на моделката е извършена още в деня на катастрофата-12 март, в плевенската болница „Д-р Георги Стански” от доц. Тодоров.

По-късно Кристин е преместена в ВМА, където екип от специалисти за грижи за нея.Общото й състояние към момента е добро,но поради тежките фрактури и разкъсванията на единия крак е поставена в баро-камера Следващата седмица и предстоят още операции. Прогнозите не са особено приятни и физическото й възстановяване ще продължи поне година. Кристин е един от най-успешните ни модели. В момента е лице на пролетно-лятната колекция на TWINSET и на новия аромат на испанския бранд TOUS. През зимата пък бе лице на немския гигант New Yorker. Изключителен професионалист с огромен потенциал и възможности за развитие в модния бранш . Работи с едни от най големите агенции по света . Всички са шокирани от случилото се и се молим бързото и възстановяване, казват от агенцията й.

Припомняме, че певицата Дивна катастрофира на пътя София-Русе и не пострада сериозно. Заради шока обаче отказва да говори пред медиите.