Световната R&B звезда - Cody Wise лудна по родната ни изпълнителка - Тита.

Закачката между двамата се случи по време на участието на Cody в столичния Bedroom Premium Club, където изпълнителката на "Антилопа" събра очите на всички присъстващи с диви танци.

Певицата се беше видимо отпуснала и се отдаде на бурни чупки в ханша, с което подлуди гостуващата звезда в клуба. Тита пристигна с приятелска компания, от която липсваше гаджето ѝ. Красавицата изглеждаше повече от перфектно в Bedroom, а присъстващи дори я сравниха с жива кукла Барби.

Самият Cody Wise вдигна градуса на купона на макс, а всички присъстващи се забавляваха до ранни зори, пише blife. След участието си, той се присъедини към компанията на Тита и заедно вдигаха наздравици.

Тийн сензацията е за първи път в България и именно той е избран да сложи началото за 2018 на най-мащабните черни партита у нас – Blackroom.

Дуетът му "It’s My Birthday" с легендарния рапър will.i.am от Black Eyed Peas го превърна в звезда за една нощ, а песента вече е гледана близо 88 милиона пъти в Youtube. И до днес рекордните позиции на дуета в английските и австралийските класации са неоспорими.

Едва на 22 години Cody Wise вече е световна знаменитост и чест гост-изпълнител в множество музикални риалити формати по света. Кариерата му започва на Бродуей, където е избран за главната роля в хитовия мюзикъл Цар Лъв.