Азис не спира да е основен участник в руския шоубизнес, макар да се намира на десетки хиляди километри от там. Този път звездата на Diapason Records се превърна в лиричен герой от песен на популярния рапър Timati.

Тимати е изключително популярен не само в родината си, но и отвъд нейните граници. В кариерата си той има съвместни проекти с легендите на хип хопа P. Diddy, Timbaland, Craig David, Eve и много други. Песента, в която е увековечен Краля на попфолка е на руски език и се нарича ''Давай, до свидания''.

Тя се радва на изключителен интерес от страна на феновете, а в youtube вече може да се похвали с близо 15 милиона гледания. В парчетата си популярният рап изпълнителят често засяга актуални теми за руската действителност. Този път обаче е отредил и няколко строфи на хитовия BG певец. В текста се споменава и песента му ''Мразиш'', която преди месеци предизвика бум в Русия, след излъчването й в предаването Comedy Club по ТНТ.

От там започна и лавинообразно нарастващият интерес към звездата на Diapason Records – популярният тв канала NTV дойде в България, за да заснеме филм за него, появиха се различни аксесоари с лика на звездата и какво ли още не. Огромното любопитство към явлението Азис явно е впечатлило и рапърът Timati, който му е отредил място в парчето си.

Всъщност това не е първият път, в който Краля на попфолка е герой в песен. Няколко родни изпълнители са използвали името му в парчетата си през годините. За първи път обаче Азис е възпят и от чуждестранен изпълнител.

Познавайки Краля на попфолка обаче, той едва ли ще остане длъжен на Timati и нищо чудно хип хоп певецът с руски произход да „изгрее” в новото парче на родната звезда.