Янис Бърдарски е най-напористият светски репортер и блогър.

Специално за вестник “ШОУ” “ той хвърля светски бомби, които за първи път „гърмят” в медийното пространство. Насладете се на пикантното интервю...

- Янис, миналата година ти пътува до Лондон, за да се видиш с Енрике Иглесиас! Как протече срещата помежду ви?

- Изникна ВИП парти в Лондон, на което той щеше да присъства. Платих си определената сума и отидох на него. Енрике Иглесиас е много земен и готин. Запознахме се, дадох му наградата от името на българските медии и фенове. Той много се зарадва, напрегръща ме, за малко и да ме нацелува (смее се - б. а.). Енрике е по-земен човек дори и от някои наши фолкзвезди. Когато си успял, можеш да си го позволиш – нямаш комплекси и излишни предразсъдъци.

- Ти си решен на всичко, да го посетиш и дори да гостуваш в къщата му в Маями! Мислиш ли, че той - голямата световна звезда, ще те допусне до себе си и всъщност ти какво целиш с тези свои мечти за сближаване него?

- Имам такива планове. С Енрике имаме общи познати и се надявам в най-скоро време да се видим отново. С който не съм поискал, с него не съм се сближил. Усещам готините хора. А и Енрике е човек преди всичко. Мениджърите и охраните му просто много го пазят от външни лица, но хубавите хора се надушват.

- Като заговорихме по-горе за Лондон, искаш да споделиш сензационно за първи път новината „бомба”, свързана с Митьо Крика, който от почти две години и половина живее и работи там...?

- Да. Той и приятелката му очакват дете! Не знам как може след Нина Никол да се хване с някое толкова обикновено момиче, но все пак някой в Лондон трябва да му върши домакинската работа...

- Аз също ще се опитам да се свържа с него и да го питам, но ти откъде знаеш, че Крика чака дете от любовницата си?

- Новата му жена непрестанно се хвали пред общи приятели във „Фейсбук”. Явно е намерила мъжа на мечтите си в лицето на Крика.

- В предварителния ни разговор ми „подхвърли”, че Владо Карамазов и Мариус Куркински имат „бурна и трудна” любов! Всъщност има много спекулации около двамата, особено след последния им съвместен спектакъл „Ревизор” на сцената на Народния Театър, но никой досега не го е доказвал със сигурност...

- Има ли някой, който не знае за връзката между Владо и Мариус? Хората в театралните среди са големи клюкари. На мен лично за тяхната връзка ми каза една прохождаща актриса на име Софи. Според нея Владо често шамаросвал Мариус, правейки се на мъж. Мариус от своя страна пък се перчел, но бързо му минавало. Мариус обаче е по-ревнивият.

- Има ли много прикрити гейове сред звездите? Защо някой от тях упорито демонстрират, че са хетеросексуални, а ти самият си ги виждал какви ги вършат по заведенията?

- Естествено, че има. Според мен някои от футболистите имат бисексуални наклонности. Постоянно да си в мъжка компания, не е лесно. Неслучайно по затворите се случват такива неща. Има футболисти, които са повече жени и от жените - боядисват се, епилират се ежедневно, оформят си веждите, дори си слагат гланц на устните. Например гледах, че в едно интервю Благо Георгиев беше доста напудрен и с гланц на устните. Метросексуалност, ама чак пък толкова?!...

Янис Бърдарски, Саня, Сесил и Патриция Кирилова

- Като заговорихме за спортисти, има ли някои интересни случки, на които си присъствал?

- Да, има! Веднъж бях с приятели в известна столична дискотека, където се изсипаха всички национали от волейболния ни отбор, начело с Пламен Константинов. Той въртеше гьобеци, други двама бяха награбили приятелките си и симулираха секс. Даже чух реплика от сорта на: „Наври й го бе, мъжки!” Грозна работа!

- Какво ти е мнението за талантливата и много готина двойка Радина Кърджилова и Деян Донков? Чувал ли си нови пикантни слухове по техен адрес?

- За жалост и двамата са толкова безинтересни... Едно бивше гадже на Деян обаче ми разказа, че бил голям гимнастик в секса. Направо я подлудявал от пози. Разбрах, че любимото му било да свършва върху гърдите на половинките си. Даже бил извратен (в добрия смисъл на думата).

- Сподели ми, че Алисия те мразела! Има ли конкретна причина за това и каква по-точно?

- Мисля си, че ме мрази, тъй като съм близък с Николета и Валери. И с нея имаме общи приятели, харесвам песните й. Наскоро разбрах, че е казала следното: „Този малък пикльо да спре да ме слага наляво и надясно без грим, че ще му кажа аз!” В крайна сметка ако някоя звезда не иска да я снимат без грим – просто нека да не излиза от вкъщи по подобен начин.

- Последната новина при Алисия и Ники Михайлов е, че са се „сгодили”. Според теб вярно ли е или просто това е начин да прикрият конфузната ситуация с катастрофата, в която участва Михайлов, и се опита да избяга и да прикрие следите си?

- Алисия накара Валери да й направи дете, че един годеж ли ще й се опре?! Говори се, че тя е била инициаторката за годежа. Алисия е лудо влюбена в Ники, сякаш е последния мъж на земята. Така го възприема. Хубав, богат, успял, желан, къде ще намери друг такъв?!...

- Разбирам, че следващата в твоя „черен списък” е фолкпевицата Райна. Защо я наричаш „провинциално момиче”?

- Така е - според мен Райна е провинциално момиче, което се държи като ощипана невеста. И в Америка да ходи, и две висши да запише, все ще си е същата. Много са важни първите 7 години. Още когато беше с Константин, преди около 7-8 години, в едно предаване нарече колежките си „селски фусти”, които не желае да коментира. Това обаче беше изрязано.

- Много се изговори напоследък за “временната” раздяла между фолкзвездата Емилия и бащата на сина й Иван - прословутия бизнесмен Коко Динев. Защо при тях имаше период на отдалечаване, след като отдавна са заедно и се познават достатъчно?

- Те са се разделяли вече, дори още преди да се оженят, после отново са се събрали. Смятам, че, въпреки клюките, Емилия е жената на Коко. Тя има силен характер и отстоява позициите си.

- Знам, че много ти е на сърце фолкпевицата Лияна. Макар че и аз много я харесвам, тя успя да стане актуална, но пък разочарова много фенове, заради греховната си любов с футболиста Благо Георгиев. Нарекоха я ”вещица”. Струваше ли си болката, която двамата причиниха на майката на детето му - гимнастичката Христина Витанова?

- Лияна не е виновна! Благой реши да остави Христина и детето си. Лияна беше много объркана в този момент и навярно Благо се е оказал добър лъжец, за да я омае. А Христина би му простила на Благо, дори да го види в леглото с друга.

Митьо Крика: Правим опити, надяваме се да стане 

Репортер на „ШОУ” успя да се свърже с Димитър Ходжев - Крика в Лондон. На въпроса: „Разбрах, че приятелката ти Камелия чака дете от теб, дори го била огласила на нейни познати във „Фейсбук”, и затова те питам лично”, Крика отговори така: „Правим опити, Сесил, надяваме се да стане!!!” Предположих, че най-вероятно той се притеснява да признае открито новината, защото все още е женен за пиарката Нина Никол, но се разбрахме, когато реши да огласи публично щастливото събитие, да го направи от страниците на нашия вестник.



Едно интервю на Светлана Терзиева - Сесил/ БЛИЦ