Точно седмица преди Коледа, на 18 декември, в ROOM 2 на YALTA CLUB ще чуем на живо бандите HAYES&Y и JIN MONIC. Към тях ще се присъедини и Свилен от ОСТАВА, който ще изненада публиката с няколко специално подбрани парчета. Ограничено количество билети за концерта могат да бъдат закупени предварително на цена от 12 лв. в мрежата на Eventim.bg.

Петък вечер ще бъде маркирана от алтернативното и отличително звучене на младите и супер талантливи банди HAYES & Y и JIN MONIC. Момчетата, които тази година видяхме на сцената на SPIRIT OF BURGAS, не спират да се доказват и да надграждат качествения и авторски саунд. Музикалният микс ще започне с избрани парчета на диджей SHAKER MAKER и ще продължи с най-доброто от JIN MONIC.Вечерта ще продължи с няколко парчета на Свилен от ОСТАВА, които ще бъдат изсвирени съвместно с JIN MONIC, като ще има и няколко интересни акустични версии. Акцентът на вечерта ще бъдат HAYES & Y. Те ще зарадват феновете си с изпълнение на втория им кратко свирещ албум, но няма да ни спестят и добре познати мелодии от предишното им EP. След края на последната изсвирена песен, за музиката отново ще се погрижи SHAKER MAKER.

Билетите на входа в деня на събитието ще бъдат на цена от 15 лв. Всички, които искат да се сдобият с билет преди това, могат да го направят онлайн или в мрежата на EVENTIM.BG. Повече информация за концерта може да намерите на официалната страницата на събитието във Фейсбук.