Стефан Манов - Тачо е останал без стотинка, след като от средата на ноември, когато приключи фиаското с „ВИП Брадър", не е спрял да пие по чалготеки в Студентски град.

„Тачо скъса синджира с раздялата си с Жени Калканджиева и оттогава денонощно виси по кръчмите, където най обича да мутрее като Жоро Илиев.

Точно като боса на ВИС-2 го раздава ларж, черпи изтръпналите от вълнение студентки, които ще се избият коя да му е фаворитка, и не му дреме за нищо", издаде го негова позната, отвратена от новата му роля на донжуан. Според нея Тачо е занулил всичките си сметки и сега разчитал на някое и друго евро, което близките му изпращали от Испания, където са родителите и сестра му.

Последен удар върху разстроеното му финансово дередже нанесло тунинговано „Ауди" A6 RS, което погълна целия му хонорар от „Брадъра". Според информация на „Уикенд" за червения звяр Тачо се изръсил със 120 бона, повечето от които дошли от семейния бюджет с Калканджиева. След двумесечните чалга запои обаче Стефан Манов паркирал звяра на трупчета, тъй като не оставали стотинки за гориво.



Мутренският имидж на висаджия се подчертавал от безбройните кандидатки за слава, които минали през спалнята му напоследък. Последно „Всеки ден" разкри, че скандалната Гентиана Халити вече е „препарирана" в черното му тефтерче. Негови близки пресмятат, че палавият Тачо вече не можел да преброи аферите си на пръстите на двете си ръце, след като забежката със Зорница Линдарева отприщи мераците му да гони фустите.

Миналата седмица Тачо и Гентиана купонясвали в нощен клуб в София в обща компания.

В малките часове на нощта обаче се усамотили само двамата. Запознати твърдят, че след няколко питиета и без да прави някакви сериозни усилия, Стефан успял да склони Халити да си легне с него. Аверите му злорадстват, че всяко интимно завоевание на Стефан се трупа на гърба на бившата му вече половинка Жени Калканджиева.

*Гентиана

„Миската се превръща в най-популярната дама с най-големите рога", подхилкват се приятелите му. Преди Гентиана Тачо беше уличен в креватна гимнастика с подгласничката на Мис България 2014 - Дани Димитрова, като се говореше дори, че са заживели заедно, но той й се е наситил и се разделили.