Съпругът на Евгения Калканджиева Тачо призна, че влизането им в къщата всъщност е истински цирк. И че двамата с Калканджиева са разделени отдавна.

"Не ме интересува нито Жени, нито Зорница! Интересува ме единствено детето. Тя няма да влиза тук като фалшивата Евгения. Детето ми ще знае, че майка му също не е ОК", избухна в момент на откровение Стефан Манов.

"Спал съм със Зорница, защото не съм се разбирал с Жени!", продължи с откровенията участникът във ВИП Брадър.

Под влиянието на алкохола, Тачо сам си призна, че не може да търпи повече и вече му е писнало от цирка, който разиграват като семейна двойка.

"Имах заплаха, преди да вляза тук - какво да говоря", хвърли още една бомба Тачо, намеквайки за любовника на съпругата си.

"Аз цял живот да се крия, няма да стане. Дори пари да ми вземат, все ми е тая", зарече се в момент на откровение той.

Със своята изповед Тачо успя да разплаче голяма част от съквартирантите си, които го прегръщаха, а след това се успокояваха един друг след думите му.

Отношенията му с Жени обаче лъснаха съвсем, когато тя го нарече "дришльо", а той се обърна към нея с: "Бегай при охлювите".

"Няма любов, нейната любов са парите", продължи ВИП-а с обидите си към жена си.

Жени се вбеси от думите му и на свой ред отсече: "Аз вече не съм ти приятелка, загуби най-добрия си приятел".

*Зорница и Жени

Тачо обаче не се спря и директно я попита дали прави секс с някой друг от 6 месеца насам. Калканджиева отрече, а той заяви, че е най-дъртата и долна лъжкиня, която познава.

"Тачо не иска да ме притеснява, но ми е споделял някои от проблемите в брака", разкри пък майката на Стефан Манов - Рина Манова в студиото на Ники Кънчев.

Тя заяви, че иска синът й да бъде щастлив, независимо с коя жена и добави, че е по-добре един ужас с край, отколкото ужас без край.

"Сега разбирам, че е имало страх. Сподели, че е много притеснен, преди да влезе в шоуто", допълни тя.

Двамата се срещнаха очи в очи - Тачо от изповедалнята, Рина - от студиото на живо. "Защо си там, бе, майко?", попита я синът й. А тя отговори: "За да ти дам кураж. Имаш много поздрави от сина си. Той вече е едно голямо мъжле. Каза, че ще ви чака".

"Тачо, имам една молба към теб. Това, което видях, беше много силно. Преди ти да влезеш, ти казах и писах много неща и ти давах много добри съвети, като всяка майка. Искам да излезеш достойно от тази игра и да покажеш това, което си. Защото ти си човек и си нормален. Всеки има право на щастие", продължи с напътствията Рина.

Свекървата на Евгения Калканджиева добави, че за нея най-важното е внучето й да расте щастливо, независимо как ще се развият отношенията в семейството.