С брака на Жени Калканджиева и Стефан Манов -Тачо май окончателно е свършено.

Въпреки че шестата по красота в света му прости мимолетната забежка с пухкавата моделка Зорница Линдарева, Тачо не миряса и заби нова красавица, пише „Всеки ден". Пикантната вест бе потвърдена от няколко източника на вестника.

В четвъртък вечер в профила си в социалната мрежа „Фейсбук" той смени статуса си от „женен" в „обвързан", и то не с Калканджиева, а с нова хубавица. Тя се казва Антония Русева.

Девойката е родена на 6 юни и ако се съди по снимките й във фейсбук, е на възраст между 25 и 30 години. Дамата живее в унгарската столица Будапеща. С какво се занимава, не е ясно, но е видно, че има всички данни да е модел или манекенка. Къде и как са се запознали двамата, също не става ясно.

*Антония Русева

Паметливи обаче си припомнят интервюто на Зорница Линдарева в „Горещо" от началото на септември, в което тя намекна, че Тачо може би няма да е нито с нея, нито с Жени Калканджиева. „Накрая може би той ще избере трета и няма да се занимава с нито една от нас двете", подметна Линдарева. Може би още тогава тя е била наясно за новото увлечение на Стефан Манов.

Преди няколко седмици Калканджиева обяви, че с Тачо се събират, тъй като са решили са дадат още един шанс на брака си, и заедно ще изкарат коледните празници. Както казва обаче Оскар Уайлд: „Животът е това, което ни се случва, докато си правим планове за него" и сметките на Жени излязоха криви. И въпреки че не може да преодолее Манов и е готова да прости всичко само и само той да се върне при нея, Тачо не го оценява.

Припомняме, че през лятото Стефан се изнесе при любовницата си Зорница Линдарева и двамата изкараха мимолетна връзка, като дори ходиха на романтична почивка в Гърция. След като Жени даде пространни интервюта за семейството си и развода си, Тачо се опомни, заряза Линдарева и замина за Испания, където да преосмисли връзката си с Жени. Стефан дори пусна снимка как синът им с Калканджиева държи снимка на майка си и баща си и по този начин показа, че също иска да се събере с жена си.

*Тачо със Зорница

*Зорница и Жени

Докато си е почивал в Испания обаче (където живеят майка му и сестра му - б.а.), Манов е променил решението си и се е впуснал във връзка с Антония. Така Тачо сменя жена след жена, а Жени не спира да работи, за да издържа малкия Жорко и себе си.

Напрежението обаче си казва думата и красавицата все по-често теши мъката от разбитото си сърце в алкохола. Хора от екипа на предаването „Жените говорят" разказаха, че се е случвало тя да идва още неизтрезняла за ефир, това била и причината в една от неделите колежката й Мая Савова да води често сама. Жени се появи в нетрезво състояние и в понеделник вечер като коментатор в „Биг Брадър".

*Жени и Тачо