Стефан Манов, по-известен като Тачо на Жени полива свободата си с бира.

Той бе изгонен в извънредно издание на "ВИП Брадър" заради шамарче, което удари на бившата си любовница Зорница Линдарева.

Часове след като напусна Къщата, в която остана и Зори и съпругата му Евгения Калканджиева, в социалните мрежи вече бяха публикувани снимки, документирали как се чувства Тачо на свобода. Разпуска с шест бири едновременно.



Настроенията в Къщата на "ВИП Брадър" след излизането на Тачо между двете му жени - официалната Жени и бившата неофициална Зорница, обаче са обтегнати до скандали.

Още докато се обявяваше решението Тачо да напусне шоуто завинаги, зрителите видяха ехидната усмивка на Зорница Линдарева, която тя прикри с ръка. Това обаче не убягна на Евгения. Линдарева потърси компанията на Калканджиева, но бившата миска я отряза и бе категорична, че иска да я остави на мира и да не й говори.



Веднага след излизането на Тачо Жени се обърна към Зори с думите: "Не ме закачай, черна си ми".

Калканджиева се беше усамотила в двора, чу разговорите и помоли съквартирантите да не говорят за Тачо докато тя не заспи, защото не й е приятно. За капак изхвърли Зорница от спалнята и заяви, че занапред няма да спи на нейното легло, а остава на земята.



Последните дни двете деляха едно легло, след като Камелия Тодорова не пожела да сподели своето с никого и един от тях трябваше да спи на земята. Тачо постъпи като джентълмен и остави двете да споделят едно легло, докато той спи на пода.

След случилото се снощи обаче Жени помоли някой да спи при нея, защото отказва да дели постеля със Зори и не иска повече да я вижда. Тя сподели, че ще си върне обидата на любовницата и й готви преврат.

В същото време Кали и Камелия Воче коментираха семейството на Жени и Тачо и стигнаха до извода, че на него му трябва жена на неговата възраст, а ако остане с Евгения трябва и двамата да спрат алкохола, пише ''Всеки ден''.