Стефан Манов - Тачо трябва да бъде позорно изгонен от "ВИП Брадър", а хонорарът му да бъде отнет.

На това мнение са повечето от Съквартирантите в Образцовия дом, които станаха свидетели на нечувания скандал, когато Тачо отново посегна на жена.

След непоносимата му постъпка, когато удари плесница на екс-любовницата си Зорница Линдарева така, че очилата й изхвърчаха от лицето, Тачо си позволи да зашлеви и Жени Калканджиева и то без тя да го е провокирала по никакъв начин, пише kliuki.bg.

Изцепката на Тачо се разигра в спалнята, докато двамата с Жени си почиваха на леглото. Близо до тях разговаряха Албена Вулева и майка й, които останаха потресени от "възпитателното отношение" на Тачо.



Цялата работа бе в това, че Жени, видима унесена в мислите си, забрави къде се намира и преспокойно си бръкна в носа. Видял какво прави жена му, Тачо пресегна и я цапардоса, като ударът му бе далеч от леко плясване.

Жени се стресна, но противно на всеобщите очаквания, този път не реагира и не каза нищо. За разлика от Зорница и Албена, които не можаха да скрият огромното си отвращение и разочарование от постъпката на Тачо.

"Този човек първо никога не трябваше да стъпва тук, защото е толкова ВИП колкото бай Пенчо каруцаря. Това е върхът на абсурда!" нареждаха Вулева и Захажаева.