От снощната кавга на Стефан Манов и Евгения Калканджиева изплуваха отговори на отдавна зададени въпроси.

Коя е била мистериозната девойка, с която Тачо бе обвързан във Фейсбук след Зорница Линдарева и защо той призна кой е любовникът на Жени, след като преди 2 седмици отрече да познава човек с такова име?

Поредната разправия на семейството започна с упрека на съпруга към съпругата си, че той е свършил през деня всичко, което тя му е възложила, а тя нищо не е направила от онова, за което я е помолил, пише hotarena.net. Скандалът обходи още теми като любимата напитка на Тачо – бирата, развод, любов и какво ли още не.

„Не ме кефиш!“, заяви му Жени, опитвайки се да сложи край на раздора, с което предизвика въпросите на мъжа си: „А кой те кефи? Мела ли?“. Точно така го назова - „Мела“. А как беше прякорът на любовника на шефката на „Визаж“ – Кела.



Стефан умишлено сложи „м“ вместо „к“, въпреки че пак се подразбра за какво говори. Първото му отпадане от шоуто го доведе на гости на следващата сутрин в „На кафе“ с Гала. Тогава Патрашкова се осмели да го попита дали името на новия на жена му не е Пламен Дишков – Кела.

Манов се замисли повече от необходимото, за да каже, че не познава човек с такова име. Очевидно на трезво не смее да каже кой е, но като пийне се изпуска: „Оня от Бургас“, „Мела“, „Жененият, който се крие от жена си, че има любовница“, „Заплашва ме да не говоря за него“.

Малко преди ''Мела'', Шестата в света по красота внесе яснота за поредната изневяра на съпруга си. „Ти спиш в апартамент, който аз изплащам, но с друго момиче. И се правиш, че не знаеш, че аз знам за онази, която работи в телевизия в Унгария. Нали ти ми го каза“, нахока го Жени.

И да не й е казал, дълго време Стефан бе обвързан с Антония Русева във Фейсбук. Всички го видяхме. А в профила на мацката пише, че живее в Будапеща, Унгария. Всъщност темата за Антония не е дискутирана в медиите от Калканджиева.

В началото на годината, когато датира връзката на Тачо с мистериозната красавица, Жени тръби по интервюта, че семейството й е цяло и отношенията й с любимия са както преди. Добавя, че вече е преглътнала унижението от изневярата му с Линдарева и му е простила. Трънки! Та той дори и тогава не е живял под един покрив с нея и това става ясно от нейните алкохолни признания снощи, 11 месеца, след като е излъгала.

Все си мислим, че Калканджиева и Манов няма с какво повече да ни изненадат и все се оказва, че грешим. Представете си ако останат още месец в Къщата, колко още от кирливите им ризи ще излязат?