Млада студентка е завъртяла главата на Стефан Манов, научи HotArena.

Двамата обикалят чалготеките в Студентски град, а Жени Калканджиева си затваря очите, вдигнала ръце от поведението на Тачо.

Открай време отношенията между Жени и Тачо биват определяни от приятелите им като разграден двор, в който всеки един от тях е свободен електрон. Техни близки смятат връзката им за „отворена“, тъй като са наясно с безбройните забежки от семейното ложе ту на единия, ту на другия, пише "Всеки ден".



Не е тайна, че по-шавлив от двамата е Стефан, когото Жени неколкократно е хващала в изневяра, а за да му уйдиса на сексуалните желания, често е позволявала в постелята да легне и втора жена. От известно време насам обаче обикновените секс афери са изместени от малко по-сериозна авантюра, твърдят авери на Тачо.

Любителят на пиячката и купона неслучайно се е ориентирал към Студентски град, където през вечер запива в дискотеката на своя приятел – фолк певеца Константин. Чалга заведението е средище на млади момичета от цялата страна, които не се славят с умението да казват „Не“, особено на популярни мъже. Именно поради тази причина Манов можел да се похвали с успех сред младите студентки и на всеки среднощен купон той ставал обект на специално внимание от страна на девойките.

С една по-специална студентка обаче Тачо завъртял интимна афера и двамата се виждали по няколко пъти седмично. Момичето е студентка трети курс в УНСС и живее на общежитие във вече ремонтирания блок 10. Тя и популярният й любовник организирали срещите си в нейната стая, а Тачо не изпитвал капка притеснение, когато минавал покрай портиера на общежитието, който го поздравявал дружелюбно и поименно.

От обкръжението на Стефан са сигурни, че провинциалистката няма да се превърне в повод Тачо и Жени да се разделят.