Все още законният съпруг на Жени Калканджиева е успял да вкара в леглото си апетитна столичанка, достойна за корицата на американския „Плейбой“.

Новата изгора на пиянката е 27-годишната Вержиния Сеизова, която дълги години е работила като професионален модел, макар и не чак толкова успял като бившата шеста по красота. От близо седмица Тачо е на Слънчев бряг – любимото му място за денонощни разпивки и забавления, пише Всеки ден.

Според мълвата Стефан и Вержи са съвсем прясна двойка, като връзката им била повече на сексуална основа, отколкото на любовна. Манов чисто и просто задоволявал мъжките си нужди с красавицата, а от своя страна пък тя се надявала да прокопса в професията на модел, въртейки се край мъжа на Жени. Двойката ежедневно посещава централния плаж на Слънчев бряг, където винаги е в шумната компания на десетина мъже и жени. Вечер пък приятелската тайфа се ситуира в някой от модерните клубове на курорта, където Тачо и Вержиния не пазят каквато и да е дискретност.



Едрогърдата Вержиния е известна бръмчалка в столичния хайлайф. Тя е имала интимни афери с не един и двама заможни господа. Благодарение на връзките си с тях сексбомбата успява да се тунингова с 1500 кубика силикон в гърдите, на които в момента се радва Тачо. Двамата се запознават в популярен нощен клуб в София, намиращ се до НДК. Появата на нова жена до Тачо по никакъв начин не притеснява Жени, която преди близо година призна, че е в отворена връзка със съпруга си. След публичната му афера с моделката Зорница Линдарева дори самата тя бе особено близка с бургаския сикаджия Пламен Дишков – Кела.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук