- Тачо защо влезе във ВИП Брадър при положение, че знаеше, че отношенията ти с Жени далеч не са перфектни?
- Дълго мислехме и двамата преди това, но в крайна сметка решихме, че това предаване може да бъде своеобразен тест именно от гледна точка на сложните ни взаимоотношения и да ни покаже пътя. Защото бъдете 100 процента сигурни, че аз реално абсолютно никога не съм искал да попадам под светлините на прожектори и никога не съм търсил някаква известност. Дори в някакъв смисъл, всички тези неща ме дразнят!

- За какво съжаляваш най-много от случилото се в Къщата на ВИП Брадър?
- Искрено съжалявам за случката със Зорница Линдарева! Съжалявам също и за някои необмислени свои реплики. В същото време обаче, съм много доволен, че се запознах с толкова интересни хора.

- Справедливо ли е според теб, че формата ВИП Брадър бе спечелен от Влади Въргала?
- Да, макар и да имаше други достойни хора, които също заслужаваха победата. Във всеки случай обаче много се радвам, че не спечелих аз!

- Защо?
- Защото е ясно, че аз не съм най-добрия пример нито за публиката, камо ли пък за подрастващите.

- Какво мислиш за някои твърдения, че резултатите в предаването са били манипулирани?
- Не знам. Най-добре затова питайте продуцентите. Те са ми любими приятели и знаят всичко! Биг Брадър знае и вижда всичко!



- Какво се случи между теб и Жени след излизането ви от Къщата?
- Всеки пое по своя път и по своите задачи! Със сигурност обаче може да се каже, че отношенията ни днес не са същите като онези от преди влизането в предаването.

- Какво означава това? Разделени ли сте и отделно ли живеете?
- Да, разделени сме и живеем отделно. Същевременно обаче виждам и нея и сина ни Жорко всеки ден. Случващото се не влияе върху отношението ни спрямо детето. Отношенията между нас са нормални, доколкото го позволява въобще настоящата ситуация.

- Обвиняваш ли за нещо Жени от времето прекарано в Къщата?
- Да, че не поръчваше и не носеше бира. И отново – да, че не поръчваше и не носеше бира. Абе въобще никаква бира не носеше тази жена!!!

- Ти се шегуваш, но сериозно, какво ти бе най-трудно да приемеш и преодолееш в живота си с нея?

- Разбира се, че нейната популярност на първо място. Не е лесно да се живее с толкова известна, а и красива жена. На второ място – характера й и стила й на живот. Тя е все по светски събития, все е на път и подобна ситуация според мен не би била лесна за приемане от никой мъж.

- В един сайт излезе информация и снимка, според които имаш връзка с 3-та от Мис България 2014 – Дани Димитрова. Така ли е?
- Нямам връзка, но да, харесвам и познавам Дани. Тя е много симпатично момиче. Дори се видях с нея в един клуб 2 дни преди церемонията Мис България 2014 и се забавлявахме заедно. Някой от компанията ни направи снимка и тя попадна във Фейсбук. От там и всичките приказки и писания. По-смешното е, че бяха писали, че аз съм бил повлиял на журито Дани да стане 3-та! По голяма глупост и смешка не бях чел! Защото не отиде някой от тези които ги пишат тези неща и да се опита да повлияе на Евгени Минчев, на Жени или на Ирина Папазова. Пълен абсурд! Освен това, ако исках и можех да влияя щях да направя Дани първа, а не трета!

*Дани е в дясно

- А какво всъщност се случи в неделя на конкурса Мис България 2014?
- Какво да се е случило? Конкурсът си мина, избраха момичето и всички отидохме да купонясваме. Дани Димитрова, както и останалите миски също бяха с нас, купон като купон!

- Не ми става ясно обаче, виждаш ли с някоя жена в момента или не?
- Виждам се разбира се! С някои повече, с други по-малко!

- След излизането ти от Къщата, непрекъснато си заедно с Иво Аръков. Толкова добри приятели ли сте вече и какво ви свързва?
- Иво е много добро момче, известно е, че е талантлив актьор, а е и много спокоен човек, което пък лично на мен ми действа много добре! Имам общ език по много теми с него и се забавляваме заедно перфектно.

- Чувствал ли си някаква заплаха за личната си сигурност след излизането си от къщата на ВИП Брадър?
- Да! Страхувам се, че от толкова веселба може да не доживея 2015 година! Слава богу, че остават само още няколко дни до Нова година! Иначе ако трябва да отговоря сериозно, не, не съм чувствал заплаха за личната си сигурност.

- А и накрая, че се сетих…Какво стана с онова червено-черно Ауди за 70 000 лева което си бе купил?
- Оооо аз него го купих, продадох, после си взех Ферари, а сега се движа с вертолет!!! Пълни глупости са това разбира се…Всичко което направих бе, че пуснах снимка на колата във Фейсбук с текст: „Новата ми придобивка“ и на следващия ден всички вестници написаха, че съм си купил кола за 70 000 лева. Това е. Нищо ново.

Източник: big5.bg