Прозорливите папараци откриха още една от любовниците на обичащия извънбрачния секс голфър Тайгър Уудс.

Тя е 23-годишната италианка Кристина Дел Бассо, пише .

Красавицата от Ботуша, която стана известна покрай участието си в 9-ия сезон на тамошния "Биг Брадър" и няколкото откровени фотосесии, които засне, била една от последните жени, въргаляла се в чаршафите на палавия "Тигър" преди кирливите му ризи да лъснат в пресата.

Надарената брюнетка се сдоби със световна слава за броени часове, след като всички клюкарски сайтове и списания отвъд Океана публикуваха нейни снимки на първа страница.

*Тайгър Уудс

Вниманието към нейната особа не е изненада за никого, като се има предвид че Тайгър Уудс е най-богатият спортист на планетата.

Голфърът, който се разведе със съпругата си Елин Нордегрен преди няколко месеца, е правил секс със 121 жени по време на брака си с красивия шведски модел. Набедената за негова любовница Кристина Дел Басо обаче категорично отрече да е имала вземане-даване с Уудс. "Тайгър кой? Знам че играе голф, но никога не съм го виждала през живота си. Не мога да си обясня откъде се появи тази новина", заяви горещата италианка.

В края на миналата седмица се разбра, че видеокасета с едночасова сесия между порно актрисата Девон Джеймс и Тайгър Уудс е на път да види бял свят. Според американските таблоиди едрогърдата госпожица, която продължава да настоява, че именно голфърът е баща на деветгодишния й син, преговаря с Vivid Entertainment за правата върху порното.

Пред Radar Online блондинката заяви, че видеото е "с 62 минути продължителност, а в 37 от тях тя и Тайгър правят секс". 29-годишната Джеймс добави, че записът, направен през 2008 година "е върхът".

Вижте фотогалерия: Кристина Дел Бассо