Биг брадър погна русокосата певица от самото й влизане, като й повери първата тайна мисия за сезона.

В двора на Къщата бяха поставени осем сфери, които ще "определят съдбата на съквартирантите в предаването".

През цялата вечер Големият брат поставя различни задачи на певицата с тайна слушалка, която тя предварително сложи в ухото си. Така Деси Слава ще трябва да прави и казва всичко, което й бъде подавано "в ухото". Успехът на мисията ще зависи само от зрителите, които трябва да определят крайния резултат в социалните мрежи.



Вторият, който прекрачи прага на Къщата е добре познатият Къци Вапцаров. "Това, с което ме запомниха от 2012 г. е "Къцамун", призна шоуменът. "Определено бях много всеотдаен съквартирант - такъв ще бъда и сега", допълни той. "Миналият път ми се размина победата, но сега съм се подготвил и ще се боря докрай", закани се Вапцаров.



"Надявам се този път да се изложиш повече от предното ти участие. Винаги си мислех, че си нисък като джудже. Мога ли да те наричам "моят малък Наполеон", каза Деси на Къци при влизането му в Къщата, след като Брадърът й го прошепна в ухото.



Евгени Минчев е следващият съквартирант в "Биг брадър Ол старс". "Признавам, че съм екстрентичен и невъздържан, но мога да си го позволя. Който ме харесва да си вдигне ръката, а който -не, да си вдигне стандарта", заяви в типично хапливия си стил ПР-ът.



Под "номер четири" се разписа Ваня Червенкова. "Аз съм труден характер. Не се предавам - войната винаги трябва да я спечеля аз", призна бизнес дамата.



Борислав Атанасов е следващият съквартирант, който прекрачи прага на Къщата. Той нашумя с участието си в друг телевизионен формат. "В Щатите съм тренирал с тюлените - имам страхотно тяло и съм в невероятно физическо състояние. Жените изпитват потребност да ме консумират", нескромно заяви Боби във визитката си.



След него влезе Йоанна Захариева - Йоко, която бе съквартирант и през 2013 година. "От предишното ми участие спечелих по-голямо самочувствие. Сега не съм певица, а съм в друго поприще - ресторантьорски бизнес", призна Йоко.



Последва я Соня Колтуклиева, която припомни, че единственото, с което може да са я запомнили зрителите е постоянното й преобличане и многото куфари, които бе помъкнала в предишното си участие в "Биг брадър".



Бившият футболист Ваня Джаферович също се присъедини към съквартирантите. Той бе победител в друго реалити шоу. "Все нещо ме връща към България, дори се омъжих за българка", заяви хърватинът и допълни: "За да спечелиш подобен формат няма как да не си манипулатор и лицемер. Трябва винаги да имаш стратегие, но и да си истинки".