Танцьорката Сюзън и ММА боецът Вайс от племето на Жътварите са гаджета в живота, но са излъгали продукцията и влезли като непознати в риалити формата „Игри на волята“, твърдят техни близки. На кастингите на шоуто двойката се е направила пред продукцията, че не се познават и така са надхитрили предаването, които не са запознати с пъклените планове на танцьорката и ММА боеца да се докопат до наградата на всяка цена, дори и с лъжа, пише Лупа.

Правилата не забраняват участието на гаджета и хора, които се познават от реалния живот, но не е честно спрямо другите участници, защото шансовете на Сюзън и Вайс бяха двойни. Все пак Сюзан отпадна от надпреварата за голямата награда преди 10 дни, но продължава да отрича, че има интимни отношения с мачото.

Малко след старта на „Игри на волята“ зрителите се усъмниха, че двамата са двойка и в реалния живот, защото си пролича как Вайс защитаваше Сюзън преди да напусне. „Вайс и Сюзън са двойка“, коментира човек от обкръжението на Сюзън и Вайс. Други зрители, които ги познават, също потвърдиха, че са гаджета.