На 45-годишна възраст Камен Во може да се похвали с безброй сексуални забежки с представители на собствения му пол. Но понеже “с любовта шега не бива”, навремето си е заработил и цял букет от “полово преносими болести” /изразът е негов/. Още като новобранец в казармата пипнал уретрит /възпаление на уретрата/, после “баналната” трихомониаза. И други сексуално предавани зарази го “измъчили”, но шоуменът спестява названията им.

“Сам си бях виновен, защото забравях, че просто мога да го правя с презерватив. Навремето, разбира се, нямаше такова разнообразие като сега. Даже мои приятелки се похвалиха, че от няколко месеца в страните от ЕС и в САЩ били пуснати в продажба и женски презервативи за около 2-3 евро опаковката. Иначе и досега се чувствам като разгонен котарак. Искам много секс и да си го слагам навсякъде. Не отричам да съм имал контакти и с двата пола”, тупа се в гърдите Кацко, въпреки че единствените две същества от женски род, с които е имал някаква близост през съзнателния си живот досега, са били майка му и бившата манекенка Елина Кишишева, спрягана за негова “годеница под прикритие”. Скоро обаче това амплоа й писна и мязащата на момче моделка отпраши към Франция, където се бракува за известен фотограф, пише blitz.bg.

Около 11 май, когато кукувецът празнува ЧРД-то си, жълтите издания публикуваха “честитки” с информацията, че е започнал да си ляга с вокала на група “Те” Любо Киров, популярен в левите среди повече като “Лю”. Водещият на БНТ-шоуто “В неделя с...” обаче е упрекван, че не дава пет пари за един от бившите си интимни партньори – 39 - годишния бургаски радиоводещ Марко Бонев, който гасне от амиотрофична латерална склероза /АЛС/, или, както я наричат медиите, “болестта на Гого от “Тоника”.



Припомняме, че в началото на 90-те двамата бяха “почти” семейна двойка. Запознават се на купон в апартамента на Владо Береану. Когато Камен е разпределен в Бургаския куклен театър, горещият брюнет се настанява във ведомствената му панелка в кв. “Меден рудник”.

Периодично се събират и разделят, а при всяко сдобряване шоуменът товари Марко в беемвето си и отпрашват по гейски дестинации “по света и у нас”. Говори се, че Кацко пробутал любовника си за репортер в студентското предаване “Ку-ку”, а когато му се наситил... просто забравил за него.

Бонев пробвал да привлече отново вниманието на “бройкаджията” Камен със световния си рекорд – 107 часа и 90 минути без прекъсване в ефира на радио “7 дни”, обаче ударил на камък. Защото този вид издръжливост явно не била толкова атрактивна за Воденичаров, колкото вихренето “на други места”. И тогава, в безсилното си озлобление, радиоводещият почнал да плюе по Кацко, а и по други членове на компанията му за “мъжки наслади”, приписвайки им безразборни свалки с обратни от Бургас и страната.

Най-яко го отнесъл, естествено, Во, за когото Марко се пеняви, че му слагал рога с видния бургаски хомосексуалист Гюрга и с някой си Владо Диновски – “човекът с най-малката пишка на света”. Един-единствен път обаче суетният и самовлюбен шоумен, държащ на доминантната позиция във всичко, паднал жертва на “любовна лудост”. Преди няколко години хлътнал като ученик по красивия млад актьор Кадри Ебилли, участник в хитовата постановка “Параграф 22” на сцената на Сатирата. За него се шушука, че освен с визия, осанка и театрална дарба прелъстил Кацко с размерите и на “любовното си сечиво”, а най-вече – с уменията да го използва подобаващо.

“Тогава Камен беше изгубил всякакви задръжки и чувство за приличие и достойнство. Не оставяше на мира Кадрито. Дебнеше го като ревнива женичка, устройваше му сцени, изпадаше в истерия. На няколко пъти дори си разкъса дрехите на публични места.

По-късно чувствата му постепенно изстинаха, а Ебилли даже заживя с някакво момиче и има дете от него. Сега е директор на Русенския театър и редовно кани най-големите “царици” от гилдията да поставят там”, доверяват събратя на “нежния” жрец на Мелпомена.

На тайфун с мъжки имена оприличават запознати хомоаферата на Воденичаров с мургавия сливенски младеж Тодор с прякор Тони Майкъла, братовчед на отишлия си от СПИН фолкпевец Пламен. Отраканото гейче бързо влязло под кожата на Кацко и само след няколко “срещи без свещи” двамата се нанесли на романтичен таван в кооперация на столичния бул. “Патриарх Евтимий”. Във въпросната “мансарда точно под звездите” се разигравали диви сцени на ревност, трошели се мебели, през ден шоуменът и съжителят му си изхвърляли багажа през капандурата...

Ошашавени съседи разказват, че слипове и чорапи на влюбените гълъбчета висели като коледни гирлянди по близките дървета и стъписвали минувачите.

“Битката за надмощие между тях никога не спря. Просто беше на приливи и отливи. Искаха да си докажат взаимно, пък и на хората от агитката, кой е по-по-най. Но “две царици в едно царство” са много. И раздялата им беше неизбежна.



Тони влезе да следва актьорско майсторство в НАТФИЗ с протекцията на Кацко. Но всички го възприемаха само като “гаджето на Камен” и това страшно го дразнеше. “Аз съм Тони, ценен съм сам по себе си, а не защото съм с Камен. Когато започнат да говорят за мен, и той, и другите около него ще разберат какво представлявам и какво мога”, повтарял Майкъла. Амбициран да се докаже, младокът заминал чак в Америка да следва актьорско майсторство. Сега живее периодично ту там, ту в Сливен”, издават културтрегери от града на “стоте хайдути”.

Друг “нежен” театрал от свитата на Камен Воденичаров бил бившият директор на Сливенския драматичен театър Златко Гулеков, един от най-близките авери на ексшефа на НБУ проф. Богдан Богданов. Финягата, който за парлама си има съпруга Таня и дъщеря, с годините все повече го докарвал не на чичо, а на... лелка.

Още докато врял и кипял в “сценичните потайности”, всяка неделя отскачал до прочутите Сливенски минерални бани под предлог, че трябвало да лекува “разширените си вени”. “Изцерил е обаче само хемороидите си и пак не е сигурно”, ехидничат негови колеги.

Някои от тях са станали неволни свидетели на публичното орезиляване на Гулеков след поредната театрална премиера.

“По традиция директорът казва няколко думи след края на спектакъла и кани актьорите и гостите на коктейл. Режисьор на пиесата беше Явор, тогава гадже на Камен Во. А пък

Златко преливаше от “неизлята” страст по най-култовия любовник на Воденичаров – Тони Майкъла.

Отваря бутилка с шампанско и обявява: “Искам да се чукна с актьорите и... с режисьора!” В този момент някъде от залата се чу глас: “А, знаем, че искаш да се чукнеш с режисьора!” Оказа се, че му е подвикнал Тони Майкъла. Златко се спъна, изпусна бутилките, те се строшиха, изобщо – стана голям цирк. По-късно, на коктейла, всички го майтапеха: “Златко, кажи с кого ще се чукаш, защото засега чукна само сцената!”, спомнят си очевидци на “нежната” сценка, пише blitz.bg.